2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Miért kell mindent szétcseszni? - Kamu Geri rettenetesen kifakadt egy aktivista miatt

Budapest alkalmatlan főpolgármestere ismét elővette a keménykedő énjét, vagy csupán a sok tucat tanácsadója közül éppen annak a kezébe került a klaviatúra, aki tornából felmentettként a nagyvad árnyékából erősködik a közösségi médiában.

Miért kell mindent szétcseszni? Hova lehet még süllyedni? Nem veszik észre, hogy ezzel nem megvédik, hanem tönkreteszik a hazájukat és a városukat? Ha én is olyan önző és elvakult lennék, mint ők, azt mondanám, csináljátok csak, legyetek minél sötétebbek, annál kevesebb budapesti szavaz rátok. De csak szomorú vagyok

– olvasható Karácsony közösségi oldalán, amit a PestiSracok.hu szemlézett, amely úgy folytatja: A főpolgármester azonban nem saját koalíciós társainak szánta a rájuk teljes mértékben illő sorokat, hanem egy fiatal politikai aktivista lejáratására használta fel.

Történt ugyanis, hogy a Blaha Lujza téren a Fidelitas aktivistái egy molinó kifeszítésével szembesítették a baloldali városvezetést szervilis háborúpártiságukkal. Eközben azonban az egyik fiatal hölgy a minden irányból gyér minőségben letérkövezett Blaha egyik méhlegelő kompatibilis ritka növény kultúráját felvonultató ágyásába (természetesen egyszerű egynyári ültetett növények voltak) belelépett.

Karácsony Gergely ennek kapcsán érezte szükségét annak, hogy kifakadjon. Mit is mondhatnánk? Csak a szokásos baloldali képmutatás…

Amúgy emlékszik valaki arra, hogy a főpolgármester kiborult volna a diáktüncizőkre, amiért tábort vertek a Széchenyi téren vagy amiért kordonbontás címén szétbarmolták a Szent György teret? Mi sem! – írja a PestiSrácok.hu cikke.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató