2024. június 29. - Pál, Péter
EUR : 395.15
USD : 369.4
Időjárás ikon33°21°

Poloska még szurkolás közben is hazudik

A baloldal legújabb messiása. a "nép egyszerű gyermeke", most a szurkolók körében fotóztatja magát, azt mutatva, hogy ő – a kormánytagokkal, fideszes politikusokkal ellentétben nem a VIP-páholyok világában érzi jól magát. A gond csak az, hogy Magyar korábbi életét VIP-páholyokban és az annál is drágább skyboxokban töltötte.

„Ki így szurkol, ki úgy” – írta a minap Magyar Péter a közösségi médiában, mellékelve néhány képet, ahol az Európa Bajnokságon jelen lévő magyar szurkolók körében látható, mint a „nép egyszerű fia”. 
Magyar közbeszúrt egy olyan felvételt is, ahol néhány kormánytag, fideszes politikus a VIP-vendégeknek fenntartott lelátón ül valamelyik mérkőzés közben. Hogy még egyértelműbb legyen az üzenet, a Tisza Párt alelnöke a #nemkönnyűazéletavipben hashtaget is odabiggyesztette.

Erről ő valóban sokat tudna mesélni, hiszen korábbi életében, amikor még kormánytagokhoz, kormánypárti politikusokhoz, üzletemberekhez dörgölőzött, gyakran megfordult különféle VIP-páholyokban, vagy az annál is „előkelőbb”, mindenesetre drágább skyboxokban. 

Az alábbi képen például volt feleségével, Varga Judittal és fiaival látható a Puskás Aréna egyik skyboxában. Úgy tudjuk, korábban, amikor csak módja volt rá, ilyen helyeken szurkolt a magyar válogatottnak.

Szóval csak a szokásos:

Magyar Péter szurkolás közben is hazudik és átveri a követőit.

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató