2024. június 29. - Pál, Péter
EUR : 395.15
USD : 369.4
Időjárás ikon33°21°

Poloska leütött egy vendéget - megszólaltak a szemtanúk a bulibotrányról

Állítólag azzal fenyegetőzött, hogy bezáratja a helyet, mert ő ezt is megteheti.

Újabb részletekről számoltak be a szemtanúk, akik péntek hajnalban közvetlen közelről látták, hogyan viselkedett Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke az egyik felkapott budapesti szórakozóhelyen.

Ők azt állítják, hogy a „jó néhány italt elfogyasztó és egyre inkább kötekedő” Magyar Péter és az „erőszakos felajánlkozása” már a saját testőreinek is kellemetlen volt, ezért igyekeztek felvinni a politikust a szórakozóhely VIP páholyába, amelyet biztonságosabbnak gondoltak, de állítólag ő a saját embereire sem hallgatott.

A portál idézi is a szavait, amelyek szerint

„ha valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert ezt „bármikor el tudja intézni”.

A szemtanúk szerint később egy üveg sört locsolt szét, majd saját magát is leöntötte.

Ezután történt meg, hogy odalépett valakihez, aki mindezt a telefonjával akarta rögzíteni, és kicsavarta azt a kezéből.

A telefont aztán eltette és nem is adta vissza.

A kötekedést tovább folytatta a szemtanúk elmondása szerint, de közben egyre többen próbálták rendre utasítani, úgy tűnik, sikertelenül, ugyanis a portál azt írja,

az egyik ilyen szóváltás tettlegességgel végződött, a szemtanúk állítják, hogy Magyar Péter ekkor megütötte az egyik vendéget.

A biztonsági őrök állítólag ezután szólították fel a távozásra, de Magyar nem engedelmeskedett a felszólításnak, ezért kivitték a szórakozóhelyről. 

Mint ismert, Poloska éjjel balhéba keveredett, majd Facebook-on hisztizett, de bejegyzését törölte. Később újra posztolt, ahol kijelentette, a Fidesz által fizetett provokátor robbantotta ki a balhét. Időközben az ügyben a BRFK nyomozást indított.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató