2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Szétszedik a kommentelők az Alfahírt

Toroczkai Laci tegnapi kizárása újabb lavinát indít el. Az egykori bajtársak, szimpatizánsok, nemzetiek kiosztják az Alfahír Facebook oldalán a Jobbikot. Kommentár nélkül:
Magi te mint főszerkesztő és egykori Vármegyés, mit szólsz hozzá, hogy régi bajtársadat kibaszták a Jobbikból?
  • szólt a kérdés Magvasi Adriánhoz, aki egykori vármegyésként óriási karrierbe kezdett, megkapta az Alfahír főszerkesztői posztot, majd a választáskor már képviselői álmokat dédelgetett... mellesleg Vona Gábor tanácsadója volt.
Azon gondolkodtam, hogy mivel 10évig mellettetek kampányoltam, elkezdek ellenetek kampányolni, de úgy látom nem kell... Meg vagytok áldva öngyilkos hajlammal! Most már jöhet az összefogás a baloldallal és mehettek velük együtt a levesbe 2022-ben!  Lassan mindenkit kizárnak, aki BEJUTTATTA a Jobbikot a parlamentbe.  Ez a vége ..... Mint amikor a skorpió magàt döfi agyon .... Úgy emèsztitek fel sajàt magatokat.... Abból az egymillió támogatóból az utóbbi hetekben a fele biztos elpárolgott.... Remélem 2022-ben meglesz az 5%.....
 
4 év múlva a Parlamentbe sem fogtok bekerülni így. Mentek az szdsz után. 2006 óta Jobbikos vagyok, de ennyi volt.
 
Ez a langyi jobbik, már ami maradt belőle magát is kizárhatná már az egész közéletből. Senkiházi megélhetési politikai kurvák lettek.   Ez van amikor, más pártok lemorzsolódott, "tűznél akarok maradni" figurái elsokasodnak egy pártban
 
Nem fogom köpködni a Jobbikot! De! A mai nappal fájó búcsút veszek attól, amivé lett, és dolgozók azért tovább ami volt! Nem az érdekel, hogy hívják a vezetőt hanem mi az amit képvisel! Ha pedig az Toroczkai, akkor vele tartok!
 
Sajnálom minden szavazatot ami a jobbikra adtam. Többet nem fordul elő.   Csak ki ne zárják a vonát is. Már úgy bele jöttek a kizárósdiba.
Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató