2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Döbbenet: B*ziesküvő lesz a brit királyi családban!

Úgy tűnik újabb megdönthetetlennek hitt bástyát rombolt le a genderlobbi. Ezúttal a botrányoktól korábban sem mentes brit királyi család hagyományos értékeken alapuló imidzse kapott halálos sebet. Azóta, hogy a katolikus fellegvárnak hitt Írországban népszavazással döntöttek először az azonos neműek házasságáról, majd az abortuszról, az embernek semmin se kellene csodálkoznia. Aztán azért mégis újra és újra megdöbbent a hírek hallatán. A hír nem kacsa, homoszexuálisok fognak összeházasodni a brit királyi családban. Persze korábban is voltak erkölcsi botrányok a család körül: gondoljunk csak Diana és Károly viszonyaira, s hát az sem sejtetett jót, hogy az egyik legismertebb arisztokrata famíliába most egy – ugyan szimpatikus – de elvált színésznő házasodott be. Valami megkopott a brit királyi család régi fényén, amely a korábbi botrányok ellenére is, de képviselte az olyan hagyományos tradicionális értékeket, mint az egy férfi és egy nő hűségén alapuló család.
A Királynő mögött baloldalt: Lord Ivan Mountbatten
A Királynő mögött baloldalt: Lord Ivan Mountbatten
Viktória királynő leszármazottja
Most ez a tendencia is megy a süllyesztőbe, mivel Lord Ivan Mountbatten két évvel azután, hogy felvállalta homoszexualitását, elveszi partnerét, James Coylet. Azt lemagyarázni, hogy pontosan milyen rokoni szál fűzi Erzsébet királynőhöz, nehéz lenne magyarul leírni. Legyen elég annyi, hogy Viktória királynő, II. Katalin orosz cárnő és Alekszandr Puskin egyenes ágú leszármazottja. A bejelentés csak pár héttel azután történt, hogy Harry és Meghan egybekeltek a Windsor kastélyban. A pár egyébként elkötelezett támogatója az LGBT jogoknak. Mountbatten már évtizedek óta homoszexuális volt, csak 2016-ban állt ki a nyilvánosság elé. Az esküvőt a Devon-i magánkápolnában fogják tartani a pár közeli barátjaival és családjával, köztük Mountbatten korábbi házasságából született három lányával, Ellával, Alixszel és Lulival…
Háromgyerekes családapaként nézett félre.
Háromgyerekes családapaként nézett félre.
Háromgyerekes apaként nézett félre
Elmondása szerint mindenki elfogadta a kapcsolatát, senki nem fogalmazott meg kritikát a tervezett házassággal kapcsolatban.
“Hogy őszinte legyek, nem volt mindig komfortos egy férfival találkozgatni. Egész életemet heteroszexuálisként éltem le. Aztán hirtelen jött egy pasi, s ez szokatlan volt”
– nyilatkozta az 55 éves férfi. Mountbatten a sajtónak úgy fogalmazott, hogy már nyolc éves kora óta tudta, hogy a férfiakhoz vonzódik. Szerinte ez genetika. Ennek ellenére mégis éveket élt házasságban feleségével, akivel három lánygyermekük is született. Szóval itt tartunk, most már a brit család sem mutat jó példát a társadalmaknak. Hiába örültünk anno Vilmos herceg és Katalin példás háromgyerekes családjának.Forrás: Pinknews
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató