2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Agyhalál a Jobbiknál: Bundás Andi Demeter Mártát isteníti

Addig jutott a Jobbik néppártosodása és balra tolódása, hogy a politikusuk az MSZP-ből az LMP-be vándorolt Demeter Mártát már csak Mártikámozza, mintha öribarik lennének.Ahogyan arról péntek este beszámoltunk, a Fidesz parlamenti frakciója az ügyészséghez fordul Demeter Márta országgyűlési képviselő ügye miatt.
A frakció megvizsgálta az LMP-s Demeter Márta ügyét, amelyben nem nyilvános adatokat tett közzé és hamisított meg politikai haszonszerzés céljával"
– áll a párt közleményében, ami azzal folytatódik, hogy álláspontjuk szerint több bűncselekmény gyanúja is felmerülhet, így az ügyészséghez fordulnak. Erre reagált még péntek este a Facebook-oldalán az MSZP-ből nem is oly rég az LMP-be vándorolt Demeter, aki a közleményt megfélemlítési kísérletnek titulálta. Azonban nem is ez a mentegetőzés az érdekes, hanem ha lejjebb görgetünk a kommentek közé, ott az egyik első hozzászóló nem más, mint Varga-Damm Andrea, jobbikos képviselő, aki olyan nyájasan ír képviselőtársának, mintha ugyanannak a pártnak lennének a tagjai és ezer éve ismernék egymást, holott akár csak öt évvel ezelőtt a politikai paletta két végén foglaltak helyet. Hiába, azóta sok klezmer lefolyt a Spinoza-házban.
Mártikám! Ez is csak azt jelenti, hogy számítasz. Számolni kell Veled. Azért próbálnak bántani, felelősségre vonni a semmiért. Úgy kenterbe vered ezt a sok lusta hivatalnokot, hogy csak kapkodják a fejüket"
– írta Varga-Damm. A jobbikos politikusról korábban többek között az derült ki, hogy Simicska Lajos embere, többször lencsevégre kapták már az oligarchát és Varga-Dammot.   Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató