2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Salvini most az olasz maffiának esett neki

Matteo Salvini belügyminiszter demonstratív jelleggel leromboltatta az egyik legbefolyásosabb olasz klán, a Casamonica római villáját.

A bevándorlásellenes Liga elnöke hétfőn mindenki számára egyértelművé tette: az új olasz kormány a szervezett bűnözés ellen is határozottan kíván fellépni. Hogy ezt demonstrálják, a belügyminiszter maga is részt vett a közép-olaszországi tartományokban aktív Casamonica római villájának lerombolásában. A Clan dei Casamonica minden szektorban aktív, de a legtöbb pénzt az üzleti szférából és a regionális politikából szerzik. Persze, a jól bevált üzletágak, a prostitúció és védelmi pénzek begyűjtése is jól jövedelmeznek számukra.

Az alábbi videón látszik, ahogy Matteo Salvini előbb beül az egyik eszkavátorba, egy kisebb „eligazítás” után pedig maga is nekiáll a bontásnak. (Később persze átadja a stafétát a profiknak.)

A bontás előtt elmondta: a maffiát mindenhonnan ki fogják söpörni az országból; a most lerombolt villa helyére pedig egy játszóteret fognak építeni.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató