2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Dührohamot kapott egy transzszexuális férfi, miután "uram"-ként szólították meg

Istenem, nem győzök eléggé hálát adni neked, amiért az elmaradott és világmegváltó eszméktől még nem agyonterhelt Kelet-Európában születtem. Ez az érzés csak tovább erősödött bennem azon videó megtekintése után, ahol egy magából kikelt kibaszottul ocsmány nőnek maszkírozott férfi önmagából kikeltve üvöltözik szerencsétlen eladóval, és az eladó védelmére kelő hölggyel (ő viszont valódi nő volt).A konfliktus alapja: mindez hol máshol, mint az Egyesül Államok egyik üzletében játszóik, ahol az eladó többször is "uramnak" szólította az identitászavaros férfit, aki ezért őrjöngő hisztérika módjára tombolt. A jelenet maga annyira szürreális, hogy vicc is lehetne. Idézet a videóban lévő párbeszédből:

Eladó: Azt mondtam, mindketten...

Transzi: Nem, azt mondtad, "uram". Még egyszer mondom, “hölgyem!”

Eladó: Valójában, azt mondtam, "mindketten, srácok"... általánosságban...

Transzi: De azelőtt, kibaszottul azt mondtad, hogy "uram"!

Eladó: Uram...

Transzi: Baszd meg az anyád! Na, menjünk ki akkor! Még egyszer uramnak hívsz, mutatok neked egy kibaszott urat!

Itt van az a rész amikor úgy istenesen be kellett volna vinni egy állast ennek az elbaszott hímringyónak, és addig rugdosni a földön, amíg lélegzik. Persze a művelt és felvilágosult Nyugaton ilyet véletlenül sem tennének, csak nyelik a sértéseket, ahogy jó demokratákhoz illik. (Azért azt megnéztem volna, hogy ugyanezt a műsort egy fekával teli gettóban bejátszotta volna-e, valószínűleg nem merte volna). De később inkább már viccesre fordul a jelenet:

Transzi: Add meg a cég számát! Most! Szerezd meg nekem most! Szerezd meg! Az ötödik alkalommal kérlek, hogy ne hívj “uramnak”, hiszen világos, hogy nem vagyok az.

Eladó: Elnézést hölgyem, máris megszerezem a telefonszámot, rendben?

Transzi: Szerezd meg most!

Eladó: Csak ne káromkodjon.

Transzi: Szerezd meg a számot, nem káromkodom.

Eladó: Oké, uram..

Transzi: Úúú!

Eladó: Hölgyem, elnézést, elnézést.

Transzi: (üvölt)

Nos, azt hiszem újra csak hálával tartozom a jó Istennek, hogy ettől a moslék embertípustól eddig megóvta országunkat. Kitartást és heves ellenállást kívánok Ryan Fournier Trump-párti politikai kommentátornak, aki figyelemfelhívásával jelzi: elérkezett az idő az efféle hulladék népség eltiprására. Remélem Trump elnök minden támogatást megvon majd tőlük, és persze a jogaikat is erősen megnyirbálja. Akkor elmondhatnánk, hogy megtettük az első lépést egy valóban emberi civilizáció kiépítése felé. Ámen! Teljes videó a konfliktusról: [embed]https://www.youtube.com/watch?v=DqnDEyF7YdY[/embed]Írta: Balázs - vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató