2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Így fröcsögnek a lyobbikosok a Kárpátiára

Mára kiderült: Gyurta Dani nem is jó úszó és a Kárpátia pedig nagyon gyenge zenekar... Elárulták a nemzetet és betagozódtak a Fideszbe. Ez derül ki a Lyobbikosok kommentjeiből, amit a legnagyobb közösségi oldalon művelnek.

De, először is szögezzük le:

Mi emlékszünk még arra, hogy kit is vásároltak meg. A Simicska pénzen megvett Jobbik tagjai ne nagyon árulózzanak, mert pont ők az ország legszégyentelenebb ÁRULÓI.

Pont az a Varga-Damm Andrea köpköd, akit a veszprémi milliárdos vitt be az egykori radikális pártba. Ez az ügyvédi kamarából kizárt ostoba nő már Morvai Krisztinától kezdve mindenkit lehordott. Olyan embereket, akiknek a cipőjét nem köthetné be.

Ide illik Tián pál bejegyzése:

 

Ez a förtelmes nőszemély most a Kárpátia együttesbe állt bele nagyon csúnyán, mert Petrás Jánosék feltüntették őt is az Egyszerűen senkik vagytok! című új videoklipjükben.

https://youtu.be/1h4w5Nfqe9M
Megjegyeznénk, hogy ezen cikk írása közben a klipet már több, mint 200 ezren nézték meg.

De visszatérve Bundás Andira... ez az istentelen barom elkezdte fikázni Petrás Janiékat a Facebookon. Azokat, akik kb. húsz éve töretlenül ott állnak a nemzeti oldalon és hirdetik az igét.

Először egy Fb posztban kezdte a kirohanását...

Majd egy kisiskolást megszégyenítő Photoshopos alkotásban teljesedett ki a fröcsögése. Ezt amúgy már le is törölte a közösségi oldalról.

Egyed Zsolt jobbikos képviselőt is megérintette a jogos kritika. Ő is sietett kommentálni az új Kárpátia számot. A 22 szavazatot kapott bukott politikusról már írtunk korábban.

Nem maradhatott ki a Skinhead sem. Sneider Tamás is beszólt Petrás Janiéknak...

 

Igazából neki már a Hip Hop Boyz-t javasolnánk...

Pl. a Hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe című sláger - az esküvős náci jeleneteket Sneiderék úgy cáfolták, hogy az ara állítólag azt mutatta, hogy fel kell menni a hegyre.

Vagy esetleg a Megbántottak-ot. Ki tudja még hány videó meg hangfelvétel kerül elő a Roi-ról...

Viszont az biztos, hogy ő lesz az első skinhead, aki Klezmer Band-ot fog hallgatni :)

Megjelent még a keszthelyi Jobbik IT-s, a Mi Tanyánk Facebook oldal egyik szerkesztője is. Vass Bálint kifejtette a véleményét. Biztos ő is ott volt 2006-ban velünk az utcán, mikor a Gyurcsány rezsim ellen harcoltunk. Ja, nem...

Tehát ez a keszthelyi fuvola művész is benne van a honlapunkat ért támadásokkal és a Mi Hazánk Mozgalom lejáratásával kapcsolatos felbujtásokban. Meg a Seiler Tamás.

Ez mind Nyugat-Dunántúl. (Seiler is körmendi) Rába Kálmán és Bana Tibor csicskásai...

A hacker ügyben már megtettük a feljelentést...

Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató