2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

A kudarcgyűjtő Gulyás Marci oktatná az élsportról Gyurta Dánielt

Gulyás Marxi szerencsére mindenhez is ért: tud kurátorkodni, festékes palackot nagyon közelre elhajítani, és abban is tud tanácsot adni, hogy kinek mihez kéne kezdenie az élsportolói pályafutása után,- írja a PestiSrácok.hu.
Az eddig semmit sem alkotó, még a mozgalmárkodásában is folyton kudarcot valló kommunista agitátor most az élete során már a második dologban sikeres Gyurta Dánielt próbálta meg kiosztani a haladók szokásos képzelt morális magaslatáról.
Gyurta Dániel lenullázta az egész dicsőséges sportpályafutását azzal, hogy Szijjártó Péter tanácsadója lett – így gondolja a hatalomtalanságot lassan elviselni képtelen haladók gyűlöletkórusa. Annak ellenére zúdult Gyurtára a töménytelen gyűlölet és gyalázkodás, hogy nem a belpolitikai faragásba száll be, hanem a diplomácia, mindenekelőtt a sportdiplomácia terén fogja hivatalosan segíteni a külügyminisztert. Tehát Magyarország és a nemzet érdekében fog dolgozni, de ezt aligha képes megérteni az a tábor, amely a magyarság, illetve a külföld iránti elköteleződés és szolgálat közül gondolkodás nélkül a külföldet választja.
Megjelent ez a tomboló csőcselék kiordítani a frusztrációit, de ismét maroknyian vannak, és világossá teszik a csak olvasó többség számára, hogy miért nem szabad a baloldalra szavazni. Aztán a következő választáson megint meglepődnek, hogy honnan bújt elő ekkora tömeg, amely nem olyan gyűlölettel látja a világot, mint ők. Ilyen színvonalú liberális szarlavinába szállt be görgetni erős meggyőződéssel Gulyás Marxi.A pénz és a hatalom. Ezek azok, amik kizárólagosan meghatározzák a mindenkori kommunisták sekélyes világlátását és vágyait. Fel sem merül bennük, hogy valaki valamit nem a pénzért csinál. Önmagukból indulnak ki, még azt se tudják elképzelni, hogy ingyen aktivistáskodjanak, és ne például Soros-alamizsnáért.

CSAK A BALOLDAL POLITIZÁLJON, A JOBBOLDAL HÚZZA MEG MAGÁT!

Mintha ugyanazt olvastuk volna Gyurta falán (persze lényegesen prolibb kiadásban), amit a politikába a radikális jobboldalon beszálló Csurka István kapott annak idején.
Drámaírónak jó volt, de ne politizáljon!
És akkor ő még viszonylag jól járt, hiszen az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztinát értelmi fogyatékosnak kiáltották ki, amikor letette a voksát a Fidesz mellett, míg Szalóki Ági legutóbb már egyből tehetségtelen énekes is lett, amiért feltett néhány teljesen jogos kérdést a tömeges bevándorlással kapcsolatban. Gyurtát pedig rögtön hajlott gerincű, pénzéhes seggnyalónak bélyegezte meg a „béketábor”. Ők úgy gondolják, hogy hagyjuk a politikát inkább a haladó propagandasajtóban rommá interjúztatott Alföldi Róbertre meg a többi balliberális rendezőre, színészre, énekesre, akik profin mondják fel a betanult kormányellenes paneleket.

KURVA ERŐS KÉP

Végezetül rögzítsük, hogy ez az ember oktatja az élsport mibenlétéről……ezt az embert.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Esetleg még Hadházy Ákos kioktathatná Rudolf Pétert, hogy miről szól a színészet, Juhász Péter Orbán Viktort, hogy mi a politika, netán Stumpf András Joe Bonamassát, hogy mi a gitározás. Csakhogy Gyurta Dániel nem egy kommunista lakásszínház alapítványának a jelentéktelen kurátora, nem a saját bolsevik kritikuscimborái által égbe emelt tehetségtelen színész vagy kötetenként kétszáz példányt eladó, Nagykörúton belüli író. Gyurta fiatal kora ellenére komoly diplomáciai tapasztalattal rendelkező ember, akinek a tudására nem a Fidesznek van szüksége, hanem Magyarországnak. Ellentétben az előbb felsoroltakkal. Mellesleg a kommunistákból általában emberek megalázása, kisemmizése, netán felakasztása szokott ilyen örömet kiváltani.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Nem mint egy világbajnok álltam a rajtkőre, hanem mint egy 15 millió magyar által támogatott úszó.

(Gyurta Dániel a 2012-os londoni olimpián világcsúccsal elért győzelme után)

   Forrás: Pestisrácok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató