2024. május 17. - Paszkál
EUR : 386.16
USD : 355.15
Időjárás ikon15°10°

Újabb lyobbikosról kerülhet elő lejárató felvétel - Volner tudja, hogy ki lesz a következő áldozat

Továbbra sem nevezi meg Volner János, ex jobbikos képviselő, hogy ki lehet az a harmadik személy, akiről a közeljövőben kellemetlen hangfelvételek kerülhetnek napvilágra. A politikus ugyanakkor azt állítja, tudja, ki lesz a belső harcok következő áldozata, mert egyesek tévedésből neki küldözgetnek ilyen jellegű anyagokat a Jobbik vezető politikusairól.

Látható, hogy a párt politikusai egymást próbálják hátba szúrni azért, hogy pozíciókat érjenek el– mondta a politikus.

Lesznek még áldozatai a Jobbik belháborújának, de hogy egészen pontosan kikre gondol, azt nem árulta el híradónknak Volner János. Az exjobbikos politikus abban azonban egészen biztos, hogy hamarosan egy harmadik személyről is kellemetlen anyag kerül napvilágra. Ezt az állítását arra alapozta, hogy egyesek tévedésből neki küldözgetnek ilyen jellegű anyagokat a Jobbik vezető politikusairól.

Látható, hogy szűkülni fognak a lehetőségek a következő parlamenti ciklusban, nem lesz ekkora létszámú frakció és ez elindított bizonyos pozícióharcokat. Én ettől undorral fordulok el bevallom őszintén. Nagyon szomorúnak tartom, hogy egy egykor nemzeti alapokkal rendelkező párt mostanára odáig jutott, hogy egymást gyakorlatilag orvgyilkosként végzik ki a vezetőik és összeborulnak a balliberális oldallal, amelynek ellenében a Jobbik létre jött annak idején– nyilatkozta Volner János.

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint Sneider Tamás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, emiatt támadják őt pártbeli ellenfelei. Volner János azt állítja, nem a kormánypárti újságírók szedik szét a Jobbikot, hanem párton belül szúrják egymást hátba, hogy különböző személyi pozíciókat megkapjanak.Azt is hozzátette, hogy belső körökből kerülhettek ki Sneider esküvői felvételei is, amelyen a pártelnök felesége náci karlendítéssel pózol. De a Jobbikból szivárogtatták ki azt a hangfelvételt is, amelyen elnökké választása után pár hónappal arról beszél, hogy jöhetnek a cigányok, agyonüti őket. Novemberben pedig a párt akkori frakcióvezető-helyetteséről, Szávay Istvánról került elő egy felvétel, amelyen azzal dicsekszik, hogy orrba vert egy zsidó nőt.

Forrás: Hírtv
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató