2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Február 22-én Münsterben tüntettek az AfD ellen, az újévnyitó fogadásukon

Eliza, a „orosz németek az AfD-ben“ csoport egyik tagja egy mikrofonnal a kezében sétált a baloldali ordibálók közé, hogy megtudja, miért is tiltakoznak tulajdonképpen. Az eredmény elképesztő.

A megkérdezettek egy része hevesen reagált.

Arra az egyenes kérdésre, hogy mi zavarja annyira őket a pártban, igazából semmit nem tudtak mondani. Persze a szokásos, évtizedek óta az emberek fejébe vert zavaros ideológián és a paranoid náci-pszichózison kívül.

Az ellentüntetés abszolút sztárja egy szivárványszínű kabátos nő, aki AfD ellenes mámorában az összes gyűlöletét és emberellenességét szabadjára engedte - íme a videó.

https://www.youtube.com/watch?v=_mw6rFLCjRk

És a válaszok röviden, amik elhangzottak a videóban azokra a kérdésekre, hogy miért vannak ott ma, mi zavarja őket a pártban illetve ha ennyi ember ellenük van, hogy szerezhettek mégis olyan sok szavazatot.

Az AfD-t nem lehet az emberiségre szabadítani. Ez az emberi jogok megsértése. A jelszavunk: fel a nemzetközi szolidaritásra. És minden, amit az AfD tesz, ez ellen van. Egy világ vagyunk, egy nemzet, össze kell tartanunk és az AfD pont nem ezt teszi. Ez így nem mehet tovább az AfD-vel! Ezek a szarháziak utálják egyszerűen az egész világot. Egész Münster utálja az AfD-t! Van egy jobboldali szárnyuk, és ezek a szarháziak egyszerűen elhallgatják. Onnét tudom, hogy foglalkoztam ezzel, és nem hagyom magam átvágni. Az AfD világa nem tartozik ebbe az országba. Ez az ország színes, és színes is kell, hogy maradjon!

(Majd a válasz a kérdésre, hogy hol foglalkozott vele, honnan veszi ezeket az információkat)

Először is a médiákból, aztán különböző beszélgetésekből. Volt egy AfD-s kollégám is, nem volt teljesen normális, össze-vissza beszélt és még csak észre sem vette. És ha hallom, hogy ez az illető Kazahsztánból jött, és itt lakik, akkor miért választ egy olyan pártot, aki a külföldiek ellen van? Akkor szépen menjen csak haza a saját országába. Nekem semmi problémám nincs a külföldiekkel, de ha olyan németek jönnek ide, akik más országokból származnak és az AfD-re szavaznak, az nem működik, ilyen nincs! Erre nem is tudok már mit mondani. Csak azért kaphatott több szavazatot az AfD, mert a többi párt nem csendben maradt, nem hallatta a hangját. A nép hangos, de itt elsősorban a pártokról van szó.

(Közben egy kérdés: de hát a nép akarta, hogy a párt feljebb jusson, nem? )

Igen, de a népnek a pártokkal szemben itt Németországban alig van joga. Különben nyertünk volna. Ez a párt így nem juthatott volna be. Erre azonban már Eliza sem tudott mit mondani…

A cikk alatt rengeteg a hozzászólás, közülük a legtartalmasabb: VAN ÉLET AZ AGYHALÁL UTÁN!

N.V. - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató