2024. május 08. - Mihály
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

Full beállt az agyhalál: DK-s nyugger dudálást követel egy táblával Pesten(Videó)

Egészen komoly videót posztolt a Degenerált Koalíció.Ha valaki szeretné megérteni a mai ellenzék programját, a videó megnézése után garantált is, hogy rájön mindenre. Egy nyugger-komcsi-ivadék táblával áll Budapesten a reggeli forgalomban és dudálásért kuncsorog. A reggeli tömegben volt is vagy 3-4 autós, akik megnyomták ennek a szerencsétlennek a dudát.   Ezután így számol be a Degenerált Koalíció az esetről, ami valóban megmutatja azt, hogy amikor mi azt írjuk, hogy stabil agyhalál állt be náluk, talán még nem is fedi a teljes valóságot, de sajnos nem találtuk ezekre az akcióikra kifejezőbb szót eddig, viszont gondolkodunk rajta.  A Degenerált Koalíció beszámolója és a videó: 

Elnézést kért az aludni vágyó budapestiektől a DK Facebook-oldalán. Az ok: a párt aktivistáinak felhívására a Szabadság-híd pesti hídfőjénél autózók egy része dudálással fejezte ki elégedetlenségét a kormánnyal.

„Elnézést kérünk az alvás szerelmeseitől, mert ma reggel dudaszótól hangos a Szabadság híd” – fogalmazott a párt Facebook-oldalán, ahol megosztottak egy videót arról, hogy a DK aktivistái “Dudálj, ha eleged van Orbánból!” táblákat tartanak a magasba a Fővám téren.    Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató