2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon24°13°

Dunakeszin is összeálltak a roncsok, az értelem csattog is a társaság arcán :-D

A dunakeszi ellenzék, öt párt és egy mozgalom egyetlen közös jelöltet indít a város fideszes jelöltje ellen az őszi polgármester-választáson - jelentették be vasárnap. Abban is megállapodtak, hogy az ötvenezer lakosú Pest megyei város mind a tíz körzetében közös képviselőjelölt indul majd,- írja a hirado.hu.
A dunakeszi sajtótájékoztatón a közös polgármesterjelölt, a függetlenként induló Gerner Péter elmondta, hogy több hónapos egyeztető tárgyalások eredményeként jött létre a megállapodás az MSZP, az LMP, a DK, a Momentum, a Jobbik és a Mindenki Magyarországa Mozgalom között. Sikerült a város érdekeit szem előtt tartva az ellentétes politikai nézeteket háttérbe szorítani – emelte ki.

A Jobbik, az MSZP, az LMP, a DK, a Momentum és a

Mindenki Magyarországa közös sajtótájékoztatója

A közös jelölt arról is szólt, hogy a gyors ütemben fejlődő agglomerációs városban a lakosság lélekszámának növekedésével nem tart lépést az infrastruktúra fejődése. Kevés az óvodai hely, az óvodák, iskolák zsúfoltak, gyakoriak a közlekedési dugók – példálózott -, hozzátéve, hogy ezen a helyzeten akarnak változtatni. A legfontosabb feladat a zöldfelületek növelése – tette hozzá. Erről egy szánalmas videót is közzétettek, amit eddig 2500-an meg is néztek, valószínűleg ebből 2000 ember röhögés céljából kattintott rá:  Forrás: Hirado.hu nyomán Vadhajtások
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató