2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Egymást nyírja Puzsér meg KariGeri

Puzsér: Karácsony bárki és bármi képviseletére alkalmatlan.A celebből politikussá avanzsálódott főpolgármester-jelölt szerint Karácsony Gergely nem tart szünetet a hazudozásban.Még csak két hét telt el Puzsér totális kialadása óta, most újabb bejegyzésben reagált Karácsony szavaira. Facebook-posztjában elmondta, kettejük kapcsolata még 2010-ben romlott meg.   A kapcsolatunk akkor tört meg, amikor 2010-ben a lakásomon Farkas Attila Márton jelenlétében a pofámba hazudtad, hogy nem leszel parlamenti képviselő, aztán négy napra rá az lettél (...) A következő években keserűen szemléltem, amint mindent és mindenkit elárulsz, amiért és akivel egykor politizálni kezdtél, hogy te lehess a velejéig rothadt Szocialista Párt plakátarca.„  Puzsér bejegyzésében kiemelte, hogy eleinte partnerségre törekedett az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltjével, de Karácsony „identitáshazugságával” teljesen tönkretette a demokratikus versenyt.
Erre jössz te, előadod, hogy zöld vagy, hogy baloldali vagy, hogy nyugatos vagy, miközben a parkolási maffia fizeti a kampányodat, és Molnár Zsolt meg a szocialista maffia hozza a döntéseidet
(...)
Te nem kínálsz alternatívát Tarlós Istvánnal szemben – gátlástalanul megígéred mindenkinek a háromszoros mindent, tavaly hat államcsődöt hazudoztál össze, idén már kilenc Budapest-csődnél tartasz, és csak októberben lesz a választás
Puzsér azt is elárulta: ő azt javasolta Karácsonynak, hogy lépjen vissza és álljanak be mind a ketten egy közös civil jelölt mögé.
Kértelek, hogy álljunk be együtt egy győztes jelölt mögé, akinek nincsenek parkolási ügyei, aki nem akart egy éve miniszterelnök lenni, aki képes lehet középről és jobbról is választókat megszólítani. Mindketten tudjuk, hogy ez nem te vagy, Gergő.
Ezután Puzsér posztjában leírja a nyilvánvalót Karácsony alkalmatlanságáról:
bárki és bármi képviseletére alkalmatlan vagy: mindent előterjesztesz, amit rendelnek tőled – legfeljebb tartózkodsz a szavazásnál”
Bejegyzését azzal zárja: örül, hogy alkalma nyílt ismertetni a Karácsony által hamisan interpretált szavait nyolc hónap távlatából.
Kérlek, ne neheztelj, ha ezt a jövőben is megteszem, valahányszor rólam vagy másról hazudozni találsz!
Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató