2024. május 18. - Alexandra, Erik
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon23°11°

Olga eltűnt, mint szürke szamár a ködben, pedig azt mondta: nagyon kemény lesz ősszel

[fb_button]

A volt főpolgármester-jelölt és műsorvezető most is csak egymondatos választ küldött a szélsőliberális Indexnek. Pedig azt ígérte, hogy mindenben segíti majd KariGeri kampányát.

Szinte másfél hónapja tartózkodik a közéleti szerepléstől a Gyurcsány Ferencnéék csodafegyvere, Kálmán Olga, aki az Indexnek most azt ígérte, ősztől ismét szerepelni fog.

Nagyon várjuk!

Amikor Gyurcsányék jelöltjeként az ellenzéki előválasztáson elinduló Kálmán Olga végül Karácsony Gergellyel szemben alulmaradt. Az eredményhirdetést is bojkottálta, mert állítólag nem volt megfelelő ruhája, de az is hazugság volt.

Ezután azt nyilatkozta, hogy támogatni, segíteni fogja ellenzéki riválisa kampányát, hogy Tarlós István ősszel veszítsen, ám az előválasztás eredményének kiderülése óta eltűnt, és a hivatalos Facebook-oldalára sem került ki egyetlen poszt sem azóta, miközben a másik előválasztási jelölt, a momentumos Kerpel-Fronius Gábor azóta is közös sajtótájékoztatókat tart Karácsonnyal.

Az Index most megkereste a Dobrevéket azzal kapcsolatban, hogy mit csinál jelenleg a nagy felfedezettjük, Kálmán Olga, kapcsolatban maradt-e párttal, fog-e szerepelni az őszi önkormányzati választási kampányban, illetve hogy megállapodott-e bárki Karácsony stábjával arról, Kálmán hogyan fog részt venni a kampányban, de a DK magához Kálmán Olgához irányította a lap újságíróját.

Kálmán Olga a lapnak egy mondatos választ küldött:

Ősztől, amint újra felpörög a politika, garantáltan mindent meg fogok tenni azért, hogy ez egy élhetőbb és szabadabb ország legyen.

Forrás: HVG nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató