2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Angyal ügyvédje: zsarolás miatt nyomoz a rendőrség Molnár Zsolt ügyében

Zsarolás bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást Molnár Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő feljelentése alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – erősítette meg a PestiSrácok.hu információit az ORFK kommunikációs osztálya. Mint arról portálunk elsőként beszámolt, az Angyal ügyvédje blog a napokban állt elő azzal, hogy két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól rántja le a leplet. Molnár Zsolt a hír kirobbanása után az ATV-ben jelentette be, hogy rá utalnak a blogbejegyzésben, hiszen korábban megzsarolták, ugyanakkor tagadta, hogy abból bármi igaz lenne, ezért a rendőrségen feljelentést tett.Az ügy előzménye, hogy az Angyal ügyvédje elnevezésű blog egy hete állt elő azzal, hogy a Borkai-ügyhöz hasonlóan baloldali politikusokról fog megjelentetni olyan kompromittáló híreket, felvételeket, mint amilyenek a volt győri polgármester bukását okozták. A blogger azt írta, hogy január elsején két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól rántja le a leplet, ha addig nem vonulnak vissza a közélettől. A Kiss Krisztina néven blogoló Angyal ügyvédje a “Még az idén kiderülhet, ki az ellenzék Borkai Zsoltja” című posztjában annyit árult el, hogy egy frissen megválasztott ellenzéki polgármesterről, valamint pártjának egyik első számú vezetőjéről van szó, akik a VI. kerületi Szinyei Merse utca egyik új építésű házában évek óta drogos szexpartikat folytatnak. Az MSZP-s Molnár Zsolt az ATV hétfő reggeli adásában beszélt arról, hogy rá utalnak a blogban, ugyanis hetekkel korábban megzsarolták.
Nincs eltitkolt vagyonom, nem fogyasztottam kábítószert, nem vettem részt drogos orgiákon
– állította a szocialista pártigazgató. Elmondása szerint egy valamikor az MSZP mellett dolgozó, “magát újságírónak nevező személy” áll a háttérben, aki milliós összeget kért tőle a hallgatásáért. Vujity Tvrtko kérdésére, miszerint az MSZP-közeliként ismert Egyenlítő bloghoz lehet-e köze a zsaroló személyének, Molnár úgy reagált, hogy a műsorvezető jó helyen keresgél. A szocialista politikus nem cáfolta azt a felvetést sem, ami szerint Németh Gábor, az Egyenlítő blog egykori főszerkesztője áll az ügy hátterében.  Később a másik érintett személy, Őrsi Gergely is megszólalt, aki szintén tagadta, amiket az Angyal ügyvédje állított. Németh Gábor ugyanakkor blogbejegyzésében igyekezett cáfolni azokat az állításokat, amelyek szerint ő állhat az Angyal ügyvédje nevű blog mögött. Németh balf*sznak tartja az Angyal ügyvédjét, mert feltételezése szerint a blogger olyasmiket állít, amiket nehéz, vagy lehetetlen lesz bizonyítania. Németh legalább három-öt olyan embert tudna megnevezni, akik részt vehettek a Szinyei Merse Házban gründolt orgiákon, de konkrétumokat nem említett, azonban hozzátette:
Az elitben, PÁRTOKTÓL FÜGGETLENÜL – úgy vélem – sokkal többen drogoznak és kurváznak, mint ahányról ezt gondolnánk. Lackner Csaba pártjáról beszélgetünk… Politikai nézeteinket tegyük félre egy pillanatra, és gondolkodjunk el ezen a dilemmán: mi történt a Borkai-ügyben és mi történt a Lackner-ügyben? Borkai esetében volt következmény, volt önreflexió. Lackner Csabát viszont a tűéles felvételek ellenére sem ismerte fel senki az MSZP-ben, még Gajda Péter sem… Ezek beszélnek zsarolásról és kapnak elő engem, aki tisztes polgári állásban dolgozik, aki pusztán meggyőződésből, a szabadidejében politikai hazugságokat leplez le…? Csalódtam bennük? Egyáltalán nem. Csalódtam Molnár Zsoltban? Egyértelműen igen. Őt nem így ismertem.
Németh hangsúlyozta azt is:
Igen! Őrsi Gergelynek tegnap eszébe jutottam, próbált hívni Viberen, de fel sem vettem neki a telefont. Utána Viber cseten próbált hízelegni, hogy ugyan mit tudok. Ugyanazt válaszolom, amit tegnap: én is csak olvastam a blogot, de nem írtam. Nem tudok róla semmit. Amit meg tudok, az pusztán pletyka. Hülye lennék nyilvánosan kiállni, és elmondani, amit rólatok “pletykálnak”, mert a Te és a a haverjaid mocskának leleplezése nekem nem fontos ennyire. Ugyanakkor van egy lány, aki mindent tud, és sosem hazudtolna meg engem, még bíróság előtt sem. Mondta, hogy máris rászálltál. Ezúton kérlek, őt hagyd békén! Ezért haragszom rátok. Ha már velem takaróztok, legalább a gyerekkori barátaimtól el a kezekkel, mert ez nem férfias, nem korrekt.
-írta az újságíró, aki rágalmazás miatt jelentette fel a két szocialista politikust.
Az ügy legújabb fejleménye, hogy az ORFK portálunknak küldött tájékoztatása szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Molnár feljelentése alapján, zsarolás bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el, egyelőre ismeretlen tettes ellen.
Forrás: Pestisracok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató