2024. május 21. - Konstantin
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon24°15°

"Első figyelmeztetés" - kedden a Kossuth téren tüntetnek a roncsok

Az esemény szervezője szerint az ország lakosságának nagyobbik részét is megfosztották képviseleti jogának gyakorlásától.
Van 60 perced a Szabadságra?
- teszi fel a kérdést a keddi tüntetés szervezője Péter Horgas.Az ateista Soros-kórust nem érdekli a karácsony, ezt már tavaly is bebizonyították, amikor szánkókat gyújtogattak és az ország karácsonyfáját támadták meg olyan bekiabálások közepette, hogy
Basszák meg a keresztények!   Gyújtsuk fel a fát!
Horgas kitér még néhány dologra:Az elmúlt időszakban, a kormánypárt módszeresen és vérlázítóan cinikusan megszüntetett minden párbeszédet és értelmes vitát az ország, a nemzet legsúlyosabb problémáiról, és teljes mértékben figyelmen kívül hagyja a szakmai, érdekképviseleti szervezetek, a civilek véleményét, javaslatait. A kulturális élet megfenyegetése, az oktatás és az egészségügy szisztematikus lezüllesztése, a klímavészhelyzet ostoba kezelése, a szabad média tönkretétele, a folyamatos jogsértések, a mérhetetlen korrupció, az önkormányzatiság kiüresítése, a TB átalakítása, a szándékos gyűlöletkeltés, nemzetünk tudatos szétszakítása felbecsülhetetlen károkat eredményezett közös országunknak.ELÉG VOLT!2019. december 17-én, 15 órától - 16 óráig együtt, a Parlament előtt, közösen fejezzük ki felháborodásunkat.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató