2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

A józsefvárosiakra szabadíthatja a hajléktalanokat Pikó

Már csak ez hiányzott: tombol a rombolás. A szivárványos viccpolgármester megkezdte a rend felszámolását a VIII. kerületben: éljen a rendetlenség, a káosz, az anarchia!Józsefváros balliberális vezetése máris megkezdte a polgári kormányzás eredményeinek lebontását. Pikó András exklubrádiós műkedvelő politikus és balliberó társai a csütörtöki ülésen zöld utat adtak annak, hogy a hajléktalanok az autókban és a lépcsőházakban éljenek – ahogy arra joggal figyelmeztet a józsefvárosi Fidesz-KDNP.Egyszerre morbid és szuicid, ami történik, tekintettel arra, hogy a korábbi fideszes vezetés egy helyi népszavazáson és egy kerületi konzultáción is megkérdezte a témában a józsefvárosiakat, és toronymagasan az az álláspont kapott többséget, hogy a hajléktalanoknak nem a közterületeken kell élniük. Amit a kormánypártok éveken át biztosítottak is a helyi közösség nyugalmának érdekében. Kocsis Máté és Sára Botond polgármesterek azért dolgoztak, hogy a rászorulók a lehető legtöbb segítséget megkapják, mert akkor törhetnek ki több eséllyel a hajléktalanságból, ha igénybe veszik a nekik szóló ellátásokat. Az elmúlt években mindig volt elég szálláshely, az igazi probléma az, hogy az ellátást nem vették igénybe az érintettek – mutatnak rá a kormánypártok.

Majd jött Pikó polgi, és szétrúgta a rendszert, hogy most már a káosz az úr a „nyolckerben”. Az agyament szabadosságpártiság a közösség nyugalmát, biztonságát, polgári mindennapjait áshatja alá.

„Az semmiképp nem megoldás, hogy a kerületben élők megkérdezése nélkül, lényegében a magánszférájukba, lépcsőházakba, tárolókba engedjék be őket, vagy egyszerűen autókban lakjanak [a hajléktalanok]. Felszólítjuk Pikó Andrást, hogy ne írja alá ezt az abszurd rendeletmódosítást, őrizze meg az eddig elért eredményeket, és kezdjen el a józsefvárosiakért dolgozni” – üzenik a fékevesztett polginak. Hallod-e, te Pikó András?Forrás: Nullker.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató