2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon23°11°

Ferenc pápa az új világrend meleglobbiját tolja a vatikáni érsek szerint

Az olasz származású Carlo Maria Vigano befolyásos alak a Vatikánban. Az érsek 2011 és 2016 között az Egyesült Államokban volt pápai nuncius, és régóta Ferenc pápa egyik leghangosabb kritikusa. 2018-ban egyenesen lemondásra szólította fel, és azóta is kritizálja.Most a katolikus Premier Christian News magazinnak adott interjújában nem mást állít, mint hogy a pápa „az új világrend homoszexuális lobbiját” támogatja, valamint engedélyezi a katolikus egyházban „az eretnekséget, a szodómiát és a korrupciót”.
„A katolikus egyház vezetői hitetlen zsoldosok, akik megpróbálják szétszórni a nyájat, és a bárányokat a kiéhezett farkasok elé vetnék. […] Ferenc pápa és a környezete szerint a szodómia nem olyan bűn, ami a mindenható Isten bosszújáért kiált, ahogy azt a katekizmus tanítja.”
Az érsek szerint sajnálatos, hogy Ferenc pápa szavai és tettei, valamint a környezetének megszólalásai arra utalnak, hogy folyamatban lehet a katolikus egyházban a homoszexualitás elfogadása. Vigano továbbá azt vallja, hogy a homoszexualitás legitimálása igazából „az új világrend hatása” lehet. Májusban ugyanis az aláírói között volt annak a levélnek, amely szerint a koronavírus-járvány csak egy összeesküvés, amire hivatkozva a háttérhatalom „egy világkormányt” tervez felállítani.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató