2024. május 08. - Mihály
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

Pride helyett normalitáspárti gyűlés lesz az Andrássy úton

Novák Elődnek adott igazat a Kúria a Budapest Pride napjára az Andrássy útra bejelentett tüntetés ügyében – olvasható a Nemzeti Jogvédő Szolgálat honlapján.

A Kúria döntését ismertetve közölték:

Novák Előd a budapesti Andrássy útra ez év július 25. napjára korábban tett bejelentést tüntetésre mint a Pride szervezője, ezért a Kúria hatályon kívül helyezte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) visszautasító határozatát és a perköltség megfizetésére kötelezte a rendőrséget.

Ennek következtében a rendőrségnek vissza kellett vonnia azt a határozatát, amellyel lehetővé vált volna a Pride Andrássy úti vonulása.

Egyúttal tudomásul vette a BRFK az Andrássy útra július 25-ére bejelentett normalitáspárti gyűlést

– tájékoztatott a szervezet.

Az ügyben Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője és Novák Előd, a Mi Hazánk politikusa tartott tájékoztatót. Hangsúlyozták:

ezzel az akcióval sikerül elérni, hogy a Pride szervezői rövidített útvonalra tervezzék a vonulást.

Kiemelték, hogy a homoszexuális felvonulás szervezői idén magukat már nemcsak békés többségnek nevezték, hanem a homo-, illetve transzfób szélsőjobboldali fundamentalisták joggal való visszaélésének minősítették az ellentüntetést. Pedig az valójában csak a mindenkit megillető gyülekezési jog gyakorlását jelenti.

Az ellentüntetés szervezői továbbá felhívták a figyelmet, hogy a pandémia alatt ugyan elmaradtak a szexuális kisebbségek és a családellenesek felvonulásai, idén azonban a korábbi évekhez hasonlóan arra készülnek a liberális hátterű szervezők, hogy újra provokálják a normalitáspárti társadalmat.

 

A normalitás védelmében tart demonstrációt a European Patriots Unite a Budapest Pride felvonulás napján



A European Patriots Unite a homofóbia elleni világnap alkalmából bejelenti, hogy a másságot propagáló és a normalitást elnyomó Budapest Pride felvonulás ellen demonstrációt tart Budapesten.

A nemzetközi szinten céljaik többségét elérő LMBTQP+ szervezetek mára már nem csak a ballibeális pártok zászlói alatt, hanem a magyar iskolákban és különböző cégek, bankok vezetőségei között is megtalálhatóak, ahol a deviáns, családellenes ideológiájukat propagálva kívánják manipulálni diákjaikat és alkalmazottaikat.

Civil, patrióta egyesületünk fő célja a normalitás védelme és azon gondolatmenet kinyilatkozása, hogy a szexualitás magánügy és ezt tartsa minden LMBTQP+ aktivista a négy fal között, ahova az valójában való.

 A normalitás védelmében demonstráció:

 Időpont: 2021. július 24. 11 óra

Helyszín: Budapest, Szabad sajtó út, az Erzsébet híd pesti hídfője

 

Forrás: Magyar Nemzet nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató