2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

FeGyőr szerint 2022-ben autókat tartóztatnak majd fel a határon, amelyekben valaki menekülne

Bilibe lóg Bandika keze...

Nemcsak az ellenzéki miniszterelnökjelöltek, de Fekete-Győr András és Szél Bernadett külön is írt levelet a kínai nagykövetnek. Erről a hazaáruló Momentum miniszterelnökjelöltje beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Mint Fekete-Győr András fogalmazott: a levélben Szél és ő leszögezték, hogy nem fog megépülni a Fudan Egyetem Magyarországon, és a Huawei nem vehet részt a magyar 5G-hálózat kiépítésében.

Fekete-Győr arra a kérdésre, hogy hogyan próbálják meg semmissé tenni a Budapest-Belgrád vasútvonal építésére megépítésére vonatkozó, már megkötött szerződést, azt válaszolta, hogy „minden lehetséges jogi eszközzel” ezen lesznek. Arra a kérdésre, hogy lesznek-e ilyen jogi eszközök, a Momentum miniszterelnökjelöltje azt mondta, hogy bízik benne, hogy lesznek.

Arra a kérdésre, hogy visszalép-e Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára, vagy Jakab Péter javára, Fekete-Győr András úgy felelt, hogy azt tapasztalta, hogy az országban van igény egy új politikai generációra, amely finn típusú oktatást, eurót és magas színvonalú egészségügyet hozna Magyarországra.

Szöllősi Györgyi ismételt kérdésére, amely az esetleges visszalépésére vonatkozott, Fekete-Győr András úgy válaszolt: 

a következő hónapok politikai küzdelme az utcán és nem a médiában dől el, és a Momentum szavazói azt várják el, hogy Fekete-Győr András ott legyen az előválasztáson a szavazólapon.

Azt elszámoltatásra vonatkozó ígéreteikről Fekete-Győr azt mondta: nem akarnak olyan országban élni, ahol a bűnt nem követi büntetés.

Arra a kérdésre, hogy nem komolytalan-e a Momentum által megígért magánrepülőgép-stop és felcsúti per, Fekete-Győr András azt mondta: egy a mai ellenzék kezében lévő kormány ideiglenes intézkedést tud kérni a kormány arra nézve, hogy

magángépek ne szállhassanak fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, vagy hogy olyan autókat vizsgáljanak át a határon, amelyekben valaki menekülni próbálna az országból.

Fekete-Győr szerint a korrupcióellenes ügyészség akkor is működni fog, ha Polt Péter hivatalban marad 2022 után, bár az ő távozását is „el fogják érni más eszközökkel” – mondta a Momentum miniszterelnök-

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató