2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Donáth Anna Dániában szivárvánnyal ünnepelte a magyar államalapítást

A hétvégi élményeiről számolt be a közösségi oldalán a hazaáruló momentumos.

Donáth Anna az elmúlt hétvégét Dániában töltötte az ottani magyar liberálisok között. A szivárvány égisze alatt zabálták a gulyást.

Hétvégén Koppenhágában jártam, ahol helyi magyarokkal beszélgettünk a Fælledparkenben tartott, a magyar állam megalapítását ünneplő, augusztus 20-i rendezvényen. - kezdte a bejegyzését Donáth.

Természetesen nem maradhatott el az orbánozás sem:

Az államalapítás ünnepén természetesen szóba került a magyar és dán demokrácia állapota is sőt, utóbbi kapcsán a Borgen című dán politikai drámasorozat, amit mindenkinek ajánlok, magyar felirattal a Netflixen is elérhető. A fesztiválon Vas-Nørbæk Krisztinával is megismerkedhettem, aki Dániáról és Dániából a Klubrádión keresztül ad hírt az északi ország mindennapjairól - tette hozzá.

Donáth elmondta, hogy a beszélgetés során hamar felmerült a magyarországi gyűlölet és megosztottság, amit az Orbán-kormány szít magyar és magyar között, ellehetetlenítve ezzel a társadalmi békét, ami a közösség és az egyének gazdagodásának előfeltétele.

Azért dolgozunk, hogy mindenkit bevonjunk az új Magyarország felépítésébe, ahová érdemes lesz hazajönni - zárta a bejegyzését a magyargyűlölő.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató