2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Kocsis Máté beletaposta a földbe Jakabot: Ön kemény, mint a Tarzan sarka, de Gyurcsány a főnök

Kocsis Máté szerint a Jobbik egy gyilkos pedofilt is indított az önkormányzati választáson

Kocsis Máté szerint a baloldalnál mindig van lejjebb, hiába hitték, hogy nem így van. Rengeteget fejlődtek személyeskedésben és demagógiában is. "Sokunkank a hideg futkos a hátán Jakab Péter hallgatva" – mondta Kocsis. Szerinte a Jobbik elnökének fenyegetőzése a jogállami kereteket súrolja. "Ön kemény, mint Tarzan sarka, de azért a főnök úrral beszélnék" – mondta Gyurcsányhoz fordulva, szerinte csak akkor figyeltek meg embereket, jobboldali politikusokat járattak le.



"Jakab alkalmazottnak legyen kedves mondja meg, hogy sok" – mondta Kocsis Gyurcsánynak. Kocsis szerint a Jobbik egy pedofil gyilkost is jelölt az önkormányzati választásra. Jakab verőlegényekkel jár, szerinte ez is soknak bizonyul, hiszen míg Jakab "verőlegényekkel", ő a saját gyerekeivel.

(Ami a pedofil bűnelkövetőt illeti: Kocsis nyilvánvalóan arra a Horváth Lászlóra gondol, aki Gyulán indult jobbikos képviselő-jelöltként a 2019-es önkormányzati választáson, akiről augusztusban közölte a rendőrség, hogy pornográf felvétel készítése és más bűncselekmények miatt eljárást indítottak ellene.)

Kocsis szerint az emberek nem hisznek az ellenzéknek, szavaik maximum a saját buborékjukban számítanak. Kocsis változatlanul Gyurcsánynak címzi szavait, lassan ismételve, hogy "önök adósították el az országot". Szerinte nőtt a Gyurcsány-érában az államadósság. "Csak halkan, halkabban és még halkabban" – mondta Kocsis az ellenzékieknek.

 

Kocsis Máté: Önök számára mindig van lejjebb

– reagált Kocsis Máté az ellenzéki felszólalásokra. Rengeteget fejlődtek viszont személyeskedésben, demagógiában, rágalmazásban. A hideg futkos a hátunkon, és szekunder szégyent érzünk Jakab Péter felszólalásától. Egy dolgot szeretnék önnek elmondani. Egy olyan kormány volt, amikor a titkosszolgálatokat ellenzékiek megfigyelésére használták: „ez pedig a főnöknek a kormánya volt” – utalt Gyurcsány Ferencre Kocsis. Gyurcsánynak pedig azt mondta: mondja már meg Jakab beosztottnak, hogy „túltolja”.

Kocsis szerint az emberek immunisak ara, hogy az ellenzék mit ígér és mit nem

„És hiába mondja Dobrev Klára, hogy a Fidesz-kormány adósította el az országot. Lassan mondom, hogy mindenki megértse: önök adósították el” – mondta Gyurcsánynak Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, aki az adóemeléseket is felrótta a korábbi kormányfőnek. A Fidesz ezzel szemben jelentősen csökkentette az adókat.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató