2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A Huffington Post szerint Orbán Viktor az USA konzervatívjainak új hőse

A liberális lap újságírója természetesen óriási aggodalommal ír arról, hogy a konzervatívok Amerikában és Magyarországon is hasonló értékeket vallanak és ennek mentén együtt is működnek.

A nyáron egy hetet töltött Magyarországon Tucker Carlson. Ittléte alatt pedig elismerően nyilatkozott az országról és annak vezetéséről. A IV. Demográfiai csúcson pedig részt vett Mike Pence is, aki Donald Trump idején az Egyesült Államok alelnöke volt. 2022 márciusában pedig hazánkban rendezik meg a CPAC-et, mely az USA konzervatív erőinek egyik legnagyobb konferenciája.

Ezek után teljesen jogosan kijelenthetjük, hogy nagy reményekre ad okot az USA konzervatív erői és Magyarország konzervatív vezetése közötti együttműködés.

A Huffington Post-tól azonban ezúttal annyira futotta, hogy megállapítsa, hogy mi ex-szovjet csatlósok vagyunk, akik most ismét visszasüllyednek az antidemokratikus, autoriter mocsárba. Az USA konzervatív elitje pedig a Trump-éra alatt eltévelyedő bárány, mely egyre inkább szimpatizál az antidemokratikus eszmékkel. Ezeket a bizarr állításokat alátámasztandóan gyorsan meg is kérdezték a helyi FÜGGETLENOBIJEKTÍVSZAKÉRTŐKET, akik elmondták, hogy Orbán Viktor kormányzása nagyon aggasztó és az is nagyon aggasztó, hogy a republikánusok is egyre inkább olyan autoriterek, mint Orbán Viktor.

Meglepődni azonban nem kell, ilyen az igazi balos fake news média. Fogja néhány Soros-szervezet jelentését, majd azokat lobogtatva kikiáltja, hogy Magyarországon diktatúra van és mindenkit borzalmasan elnyomnak. Az egyetlen probléma a történettel csak az, hogy a magyarok ezt valahogyan egészen másképp érzékelik...

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató