2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Egy üveg trágya és gomba várta Márki-Zayt Dorozsmán - Videó

Szabó Bálint a Szeged-Kiskundorozsmára látogató vásárhelyi polgármestert lepte meg politikai fórumán.

Mikulás napján úgy dukál, hogy a Szeged-Kiskundorozsmára látogató Márki-Zay Péter (is) kapjon Mikulás-csomagot – mondta Szabó Bálint a Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője a vásárhelyi polgármester látogatása alkalmából hétfőn kora este. A csomag tartalma stílusosan egy adag, igazi, hamisítatlan homokhátsági trágya és itt termett csiperkegomba. A befőttesüveg, melyben a figyelmesség helyet kapott, az illatok okozta élménytől sem akarta megfosztani a haknizó polgármestert, tetejére nem került fedő.

Szabó Bálint szegedi képviselő kiemelte, Márki-Zayt a vásárhelyiek a város polgármesterének választották, de ebbéli minőségében semmit nem tett, sem a városban, sem a térségben élők érdekében, ellenben pár hónap alatt sikerült ország választóinak nagy részét megsértenie. A gombával és a trágyával a polgármester fideszes szavazókra tett megalázó kijelentésére utaltak, de nem szabad elfelejteni azt sem, hogy korábban DK-s szavazókat pedig egyenesen hazaárulónak nevezte.

Szabó Bálint kijelentette, helye van a közéletben a politikusok egymást közti vitájának, de nincs helye a választópolgárok sértegetésének. A választók véleményét pedig illik tiszteletben tartani, erre intik Márki-Zay Pétert is.

A csomagot Márki-Zay Péter nem vette át, de megköszönte és embereinek azt mondta, tegyék már le neki valahova.



A trágyával és gombával teli üveget Szabó aztán az előadói asztalra helyezte, ahonnan valaki felvette és az hallatszik a felvételen, hogy azt mondja:

ezt elrakjuk, mert itt elegen vagyunk.

Vonatkozzon ez a kijelentés bármire is…

Forrás: Promenad

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató