2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Telex: Rogán Antal ráeresztette a Vadhajtások.hu-ra a titkosszolgálatokat

A Telex nevű ukrán propaganda oldal, egyre látványosabban szenved. És mi ezt nagyon élvezzük.

Hogy teljes legyen a kép, a Telexes Lájkbajnokságot az a Hanula Zsolt írja, aki 50 évesen az anyjával él, de van ám neki barátnője. A kiherélt kanmacskája. A hírek szerint Hanula megpróbált ráhajtani Bíró Mariannára is, de ő plátói szerelmet táplál Karácsony Gergely iránt. Hanula Zsoltot információink szerint sokan utálják is a Telex nevű ukrán propaganda oldalnál, ugyanis amikor hírügyeletben van, südörgeti a fikáját és meg is eszi. De, arra is volt példa, hogy megpróbált felszedni egy gyakornok kislányt, aki végül nemet mondott neki, és fikáját rákente a tányérjára. Röviden ennyit tehát a Telexes lájkbajnokság firkálójáról. 

Ami viszont egészen parádés a heti megfogalmazásában, az a fájdalom. Fájdalmasan leírta, hogy pár hete vezetjük ezt a szart, miközben a pár hét az igazából már négy hónap. De ha tényszerűen le kellett volna írnia ezt Hanulának, a világ fikája nem lett volna elég ahhoz, hogy lenyugodjon. Aztán, szerinte Rogán Antal portálunkra uszította a titkosszolgálatokat. Persze, értjük mi ezt a liberális álhírgyárat, csupán pont az ilyen Telexes szarok írják naponta, hogy gyenge az orosz, nincs is már fegyverük, és Putyin régen meg is halt. Mindezt naponta előadva, fapofával. 

Ezek a Telexesek azt sem veszik észre, hogy saját olvasóik és kommentelőik is ellenük fordultak, és a háborús uszításuk, a liberális vágyvezérelt írásaik kontraproduktívak lettek. Sokszor olyan a Telex kommentfelülete mint portálunkon, hiszen az emberek nem ostobák, és egy idő után nem lehet már hazugságokkal etetni őket. Ezen nagy fájdalmának így adott hangot a Telexes Hanula:

„Nyilvánvalóan külföldi szolgálatban álló médiafelületek”

A propagandista mezőnyben nagy lehet most a riadalom, hogy Rogán Antal meghallgatásán és a kormányinfón is elhangzott, hogy rá kell ereszteni a titkosszolgálatokat a külföldi érdekeket kiszolgáló médiafelületekre. Márpedig a toplista élmezőnyét pár hete uraló, üvöltő orosz propagandát sugárzó oldalakat nehéz lenne másképp definiálni. Nem lennénk most a Vadhajtások, a Számok, pláne az Orosz hírek helyében! (Mondjuk máskor se, de ez most mellékes.)

A propagandista toplista érdekessége még, hogy a Megafon talán még sosem szerepelt ennyire gyengén. A pénzes rásegítés nélkül is hagyományosan jól szereplő trióból Deák Dánielre mintha kezdene ráunni a rajongótábor, Rákay Philip a választás óta alig néz a Facebook felé, Bohár Dánielnél meg ilyenkor (33 poszt, alig 20 ezer lájk) szokott az jönni, hogy indít egy új oldalt, mert a régit „cenzúrázza a Facebook”:

 

 

Folytatjuk. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató