2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Nigel Farage szerint eljött a Brexit 2.0 ideje

A La Manche csatorna mentén kialakult migránsválság kezelése érdekében az Egyesült Királyságnak nem kevesebbre van szüksége, mint egy Brexit 2.0 tervre, hogy így megszabadulhasson azoktól a globalista kötöttségektől, amelyek korlátozzák a kormány lehetőségeit és megakadályozzák a határok „visszavételére” vonatkozó ígéretek megvalósítását – jelentette ki Nigel Farage.

Miközben a héten több mint ezer újabb illegális bevándorlót szállítottak a brit partokra, Nigel Farage felszólította a kormányt, hogy végre vonja ki magát az Emberi Jogok Európai Bírósága és többek közt az ENSZ által megkövetelt menekültügyi diktátumok alól.

A politikus a Farage at Large című műsorban így nyilatkozott: „Soha nem fogunk tudni ezzel megküzdeni, amíg az Emberi Jogok Európai Egyezményének része vagyunk, mert annak bírósága felülbírálhatja [a brit törekvéseket]. Soha nem fogunk tudni ezzel megküzdeni mindaddig, amíg ott az aláírásunk néhány ENSZ-nyilatkozaton, amelyek közül van, amelyik több mint 70 éves és rég elavult. Megmondom őszintén, Brexit 2.0-ra van szükségünk ahhoz, hogy valóban visszaszerezzük az ellenőrzést a határaink felett, ez az én véleményem.”

(Demokrata)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató