2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Itt a dráma: Munkaügyi központban keres állást a Mamuszos

Újabb szakítás, újabb mélypont, Jakab Péter korábbi elnök távozása után a Jobbik új vezetése kirúgta a pártból Jakab kabinetfőnökét, a párt egyik meghatározó személyiségét, a választási kampány vezetőjét, Molnár Enikőt.

A Gyöngyösi Márton elnök nevével fémjelzett párt tovább karcsúsodik, a belőle kivált Mi Hazánk bekerült a parlamentbe, Jakab Péter pedig szintén új szervezet alapítására készül.

– Nagyon csalódott vagyok. Rendkívül méltatlan jelzőket használ a Jobbik új vezetése olyan emberekre, akikkel éveken át közösen, azonos célokért harcolt. Senki nem ült le velem beszélni az elmúlt két hónapban, inkább elkezdtek szivárogtatni. Két kampányt vittem végig, lehet erről jót vagy rosszat mondani, de mindenkinek tanulnia kellene belőle – közölte Molnár Enikő, Jakab Péter szeretője.

Nem biztos, hogy a kiválási folyamat véget ért, úgy látom, az új vezetés igyekszik megszabadulni mindazoktól, akik Jakab Péterhez kötődtek. Engem már az etikai bizottság a múlt héten kizárt a pártból - tette hozzá.

A korábban BKV ellenőrként dolgozó háromgyermekes édesanya megerősítette, hogy szerdán kabinetvezetői állását is megszüntették, így amint megkapja az ezt igazoló papírokat, a helyi munkaerőközpontban jelentkezik. Továbbra is támogatja Jakab Pétert, de arról még nem döntött, hogy belép-e, ha párttá szerveződik A Nép Pártján mozgalom.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató