2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Gyöngyösinek is köszönőlevelet írt Jakab mozgalma, a Jobbik-elnök törvénysértést emleget

Nem járult hozzá az adatkezeléshez.

Úgy tűnik, továbbra sem csitul a Jakab Péter és Gyöngyösi Márton közti harc. A Jobbik egykori és jelenlegi elnöke már augusztusban is a nyilvánosság előtt leveleztek egymással. Jakab aztán a nemzeti ünnepen jelentette be, hogy új mozgalmat indít a Nép Pártján néven.

Az új formációhoz a bukott pártelnök állítása szerint több ezren csatlakoztak, és nem csak egykori jobbikosok, hanem a politikát eddig távolságtartással kezelők is. Úgy tűnik az építkezés második fázisában Jakabék felkeresik majd az őket támogatókat. Legalábbis erre utal Gyöngyösi Márton friss Facebook-posztja.

A Jobbik-elnök közzétette, hogy milyen „köszönőlevelet” kapott a mozgalomtól. A dolog szépséghibája, hogy Gyöngyösi feltehetőleg nem lépett be, és az adatait sem adta meg a Nép Pártján mozgalomnak.

„Kedves Péter! Tudom, hogy nehéz nélkülem, és a Jobbik szimpatizánsi listája nélkül, de immár egy másik szervezetben politizálsz.

Viszont ha elfogadsz egy utolsó jó tanácsot, szólj a tanácsadódnak, hogy olyan emberek adatait tárolni, akik ehhez nem járultak hozzá, az bizony törvénysértés. Ebből több ezret főleg” – írta Gyöngyösi Márton.

 

 

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató