2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Dobrev: Egy hozzá nem értő kormány tizenkét év alatt tönkretette az országot

„Pár ezer elhivatott emberen múlik ma csupán a magyarok biztonsága, ők azok a rendőrök, akik, ha kell, megalázóan kevés fizetésért, méltatlan körülmények között, de hivatástudatból teszik a dolgukat. Bajban az ország, mert az állam már nem tekinti feladatának, hogy megvédje az embereket.

Ahogy összeomlott az oktatás, az egészségügy, a szociális ágazat úgy a rendvédelem módszeres szétrombolásával a kormány már a mindennapok biztonságérzetét is elvette a magyaroktól. De látni kell, hogy nem egy-egy területtel van gond, a probléma mindenhol ugyanaz. Egy hozzá nem értő kormány 12 év alatt tönkretette az országot. És amikor egyre többen felismerik, hogy külön-külön tehetetlenek a kormánnyal szemben, együtt viszont a legveszélyesebb ellenfelei bármilyen elnyomó hatalomnak, akkor elérhetjük a változást.

Ma a rendvédelmi dolgozókkal folytatott egyeztetés után azt kértem Mustó Géza, árnyékbelügyminisztertől, hogy dolgozzon ki olyan átfogó javaslatcsomagot, amivel már rövid távon javítani lehetne az emberek mindennapi biztonságérzetén. Mert van alternatíva, Árnyékkormányommal ezen dolgozunk.”- írta Dobrev a Facebookon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató