2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Elmeorvosi vizsgálat vár az újbudai rendőrgyilkosra

A beszámolók szerint a férfi egyértelműen zavarodott volt a támadáskor, olyan, mint akinek fogalma sincs, mit cselekszik.

Lapértesülések szerint nemcsak elmeorvos vizsgálhatja meg az újbudai rendőrgyilkost, hanem azt is tisztázni kell vele kapcsolatban, hogy drogfüggő-e. Hozzátették, egyértelműen zavarodott volt, olyan, mint akinek fogalma sincs, hogy éppen mit is cselekszik.

A Magyar Nemzet információi szerint a kigyúrt fiatalember a kelenföldi drogosok körében ismert figura, két éve már indítottak ellene egy büntetőeljárást. 2020-ban rabosították is, legalábbis az akkor róla készített fotó erről tanúskodik. Hozzátették, a büntetőeljárást nem fogja számára kedvezően befolyásolni, ha droghasználattól vált agresszív ámokfutóvá. Ugyanis bizonyítottság esetén éppúgy életfogytiglani fegyházra ítélhetik, mint ha józanul követte volna el a gyilkosságot és a súlyos testi sértéseket.

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtök este késsel támadt a rendőrökre egy férfi Újbudán, aminek következtében három egyenruhást megsebesített. Egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban elhunyt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató