2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Gréczy Zsolt keményen ráverte Márki-Zay Péterre

Pedig a DK, a Jobbik és az LMP már akkor látta, hogy az új Messiás totálisan alkalmatlan.

„Ma egy éve bukott meg az a koncepció, hogy a demokratikus ellenzék keressen egy civilt, aki majd jól megszólítja a Fideszből kiábrándultakat. Az sem baj, ha korábban Orbán-rajongó volt, kellenek az új arcok.

Láttuk, mi lett a vége.

Történelmi bukás. A jelölt, aki mögé az előválasztás második fordulójára nem csak a Momentum, a Párbeszéd és az MSZP-, hanem a Fidesz is felsorakozott – bizony, rengeteg fideszes ment szavazni a második körben –, soha nem látott mélységbe taszította az Orbánon kívüli világot. Ez közös bűnük.

A villamos így nem csak a főpolgármestert – azért léptem vissza, hogy ne Dobrev Klára legyen a jelölt –, hanem mindenki mást is elütött.

Pedig a DK, a Jobbik és az LMP már akkor látta, hogy az új Messiás totálisan alkalmatlan, és csak kárt okoz a változást akaró tömegeknek.

Beszélt össze-vissza felelőtlenül, »leváltotta az ellenzéket«, amelyre szüksége lett volna. Mindvégig érezhető volt, hogy mintha valójában a Fideszt akarná segíteni… Bukása után fel is ajánlkozott Orbánnak.”- írta Gréczy Zsolt a Facebookon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató