2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Szexuális aktust mímeltek a tanárnőjükkel a 13 éves fiúk, felvették és kiposzolták

Egy Prahova megyei iskolában a diákok felvették, amint a társaik a tanárnőjükkel óra közben szexuális aktust mímelnek, és posztolták a videót a közösségi médiában.

A képsorokon az látszik, hogy az egyik 13 éves fiú a pedagógus háta mögött állva tesz obszcén gesztusokat, valaki a háttérből pedig biztatja:

„Adj neki, mint egy nyúl!”. Majd egy másik fiú érkezik, aki hátulról felemeli a tanárnő szoknyáját.

Később a pedagógussal szemben állva is megismétlik az obszcén gesztusokat, aki mintha tudomást sem venne arról, hogy mi folyik: próbálja továbbra is leadni a leckét. A háttérből egyébként folyamatosan zaj és röhögés hallatszik.

Az egyik fiú felmászik a katedra mögött álló székre, és megpróbálja a tanárnő fejét az ágyékához rántani. „Látni akarom, hogy lejön-e a rúzsod” – mondja egy másik diák a tanárnőnek, miközben a felvétel szerint a középső ujjával próbálja megérinteni a száját. Aztán felemeli a lábát és egy karaterúgást intéz a pedagógus irányába.

Pár másodperccel később az egyik fiú füstöt fúj a nő arcába, vélhetőleg egy elektromos cigarettából, miközben egy diáktársa biztatja: „Köpd le, köpd le!”.

Eközben a tanárnő, némi kacarászás kíséretében, próbálja folytatni az órát, és angolul beszél, mivel épp angolóra folyik.

A Prahova megyei rendőrfelügyelőség, miután a felvételek kikerültek a közösségi médiába, és az igazgató is bejelentést tett, közölte, hogy eljárást indít közszeméremsértés gyanújával.

 

A megyei tanfelügyelőség pedig, a News.ro szerint, megbüntette a felvételen szereplő diákokat. A lap úgy tudja, a Pietriceaua-i iskolában készült videón szereplő diákokat írásbeli megrovással és a magaviseleti jegyük levonásával szankcionálták. Továbbá „a tények súlyosságára való tekintettel” mind a diákok, mind a tanárnő számára biztosítják a szaktanácsadás lehetőségét.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató