2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

"Van ennek a naplopónak legalább egy öltönye?" - A Twitteren nem kímélték Zelenszkijt a lengyelek

Mint ismert, Lengyelországban járt ezen a héten az ukrán elnök, Duda a legmagasabb állami kitüntetést adta át neki.

A Twitteren megjelent az eseményről egy fotó:

 Dudának és a haverjának nekimentek a hozzászólók:

Ön Lengyelország elnöke. Nem érdekel, kivel barátkozik magánéletben, de nincs joga a magánéletét a nemzetközi politika színterére fordítani. Racionális megközelítést követelek Öntől a nemzetközi ügyekben, kizárólag Lengyelország érdekeit figyelembe véve - írta az egyik kommentelő.

Egy másik hozzászóló arra hívta fel a figyelmet, hogy Duda arcon köpte azokat az embereket, akik korábban megkapták a kitüntetést valódi érdemeikért, akik az országért tettek. Szerinte szégyen és gyalázat, amit Duda művelt...

Egy másik komment így szól:

Odaadod egy drogosnak, egy komikusnak, egy náci bábnak a Fehér Sas Rendjét? Eltekintve attól a 2 rakétától, amit szándékosan indítottak Lengyelország felé, és 2 lengyelt megöltek, és Lengyelországot pocsék gabonával borították be... ez elég érdem. Vicces vagy és szánalmas.

Hol vannak érdemei a Lengyel Köztársaságért? Vannak konkrétumok? - tette fel a kérdést egy másik kommentelő.

"A színész lengyel Oscar-díjat kapott az emberi jogok hősies védelméért. Szeretném megkérdezni, mit tett Zelenszkij elnök az elmúlt kilenc évben a kelet-ukrajnai eszkaláció megállítása érdekében" - írta iróniával egy Arachnid nevű felhasználó.

Legközelebb ne felejtsd el elővenni az ukrán „katonák” körében oly népszerű Bandera zászlót - tanácsolta egy másik hozzászóló.

„Teljes tiszteletlenség a házigazdával szemben, hogy tréningruhában érkezik hivatalos látogatásra” – mérgelődött Anzelm Poznański nevvű felhasználó.

"Zelenszkij, tűnj el Lengyelországból! Állítsd meg hazánk ukránosítását!"

- szólt egy másik komment.

"Óriási mennyiségű katonai felszerelést és lőszert vitt ki Lengyelországból, ukrán menekültek árasztották el városainkat, nőtt az infláció. Zelenszkijnek pedig mindezt kevesebb mint egy év alatt sikerült megtennie. Erre még a mi kormányunk sem volt képes" - tette hozzá Ela Reduch.

„Miután letöltötte az összes elkövetett bűncselekmény miatti büntetését, Zelenszkijt felbérelheti valamelyik ukrán építőipari cég az ország helyreállítására” – jegyezte meg Evelina Modlinska.

"Van ennek a naplopónak legalább egy öltönye? Fel kellene öltöztetni..."

- viccelődött egy lengyel.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató