2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Tucker Carlson: Biden megszegte a törvényt azzal, hogy harcolni kezdett Oroszországgal

A kongresszus és Joe Biden elnök által képviselt amerikai hatóságok törvényt sértettek azzal, hogy háborút indítottak Oroszország ellen - jelentette ki Tucker Carlson újságíró a Fox News egyik műsorában.

"Az USA közvetlen résztvevője az Oroszország elleni háborúnak. Miközben mi beszélünk, amerikai katonák harcolnak az oroszok ellen. Ezt a háborút hivatalosan soha nem hirdették meg. Nem engedélyezte a kongresszus <...> ami az amerikai törvények megsértése"

- mondta, kommentálva a Pentagon nemrég kiszivárgott dokumentumait, amelyek az ukrán erők állapotát és Washington és a NATO megerősítésükre vonatkozó terveit írják le.

Carlson hozzátette, hogy Ukrajna valójában vesztésre áll a konfliktusban, légvédelme teljesen leépült, és ezt a Fehér Ház is megérti. Az újságíró szerint a Bidder-kormányzat emiatt pánikba esett.

"Washington így működik. Az igazság kimondása az egyetlen igazi bűn"

- zárta szavait.

A Pentagonból a múlt héten került napvilágra egy nagy adag titkos anyag kiszivárgása. Mintegy 100 dokumentumról van szó, amelyek Ukrajna harci képességeit, a NATO-támogatást és a fegyveres erők sebezhetőségét írják le. A Pentagon és az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálatot folytat, a feltételezett elkövetőt előállították.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató