2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Scott Ritter: az ukránok fel fogják adni, nyár végén vége lesz a háborúnak

Az amerikai ex-hírszerző tiszt ismét megszólalt.

Scott Ritter elmondta:

A Biden-kormány most azt mondja: "Nem hagyjuk, hogy Oroszország nyerjen". Miközben Seymour Hersh közzétett egy cikket, amely szerint az USA komoly diplomáciai kísérletre készül a konfliktus megoldására. Kész feltételeket ajánlani Oroszországnak, hogy fontolja meg, de előbb Oroszországot le kell győzni. Tehát az egyetlen módja a diplomáciai rendezés javaslatának az, hogy Oroszországot legyőzzék.

Nos, van egy hírem az önök számára: 

Oroszország soha nem fog veszíteni.

Oroszország úton van a döntő győzelem felé!

[Milyen rendezési feltételeket talált ki magának Biden és Blinken?] Ugyanaz, mint Afganisztánban. Ez egy katasztrófa! A nyugodt és módszeres kivonulás helyett hatezer ember bekerítése a kabuli repülőtéren, és a repülőgépek futóművéről lezuhanó emberek. És John Kirby ezt pozitív fejleménynek nevezte.

Mi a pozitívum?

Katasztrófa, és ugyanez a katasztrófa vár ránk Ukrajnában is.

Azt kérdezte, hány amerikai van Ukrajnában - 100! A külügyminisztérium és a Pentagon emberei, és sokba fog kerülni, hogy őket is evakuálják. Végül az ukránok fel fogják adni. Lehet, hogy megpróbálnak ott valamit ellentámadni, de nem fog sikerülni. Mi pedig nem fogunk nekik segíteni semmilyen módon. Az oroszok általános offenzívába fognak menni.

Már mondtam korábban is, és újra mondom - a háborúnak nyár végére vége lesz.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató