2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Orbán Balázs Tucker Carlsonnak: politikai és jogi hidegháborút folytat ellenünk a brüsszeli bürokrácia, mert nem engedünk a genderlobbinak

A birodalom visszavágott,  jogi támadást indítottak Magyarország ellen a gyermekvédelmi törvény miatt, erről beszélt Orbán Balázs a Fox News műsorában. Tucker Carlson a műsor vezetője az adás elején elmondta, hogy az elmúlt néhány éveben, mintegy 56 13-17 év közötti kiskorú nemi szervét csonkítottak meg az USA klinikáin. Valamint 776 kiskorút masztektómiának (melleket eltávolító műtét) vetettek alá  és több mint 14000-en kaptak hormonkezelést, amely sok esetben egy életre sterilizálta őket. A műsorvezető hozzátette, Magyarországon van egy gyermekvédelmi törvény, ami megakadályozza, hogy ilyen cselekedetek történjenek. Emiatt abszurd módon jogi eljárást indítottak Magyarország ellen.

Az egész történet 2021-ben kezdődött, amikor Magyarországon elkezdtük felismerni, hogy valami közeleg, mintha vihar közeledne, a woke ideológia vagy az LGBTQ propaganda a médián és a civil szervezeteken keresztül érkezik Magyarországra, az iskolákba.

-fogalmazott Orbán Balázs. A miniszterelnök politikai igazgatója kifejtette,

észleltük, hogy ez valami igazán komoly dolog, és amikor bevezettük a gyermekvédelmi törvényt, ami tiltja a transzneműséget és az lqbtq propagandát kiskorúak számára, akkor a brüsszeli bürokrácia és az Európai Unió keményen támadott bennünket.


Orbán Balázs beszámolt országos népszavazásról, ahol majdnem 4 millióan mondtak nemet a genderpropagandára és igent a gyermekvédelemre.

Az USA-ban arányosan  ez majdnem 100 millió támogató szavazatot jelentett volna.

Orbán Balázs hozzátette,

de aztán, ahogy az lenni szokott, a birodalom visszavág és a jogi támadást indítottak Magyarország ellen, amit sok nyugat-európai ország támogat, a kelet-európai országok másképp gondolják.

Folyamatos a politikai és jogi hidegháború ellenünk, de mi nem fogjuk feladni.

A politikus szerint az ő feladata nem az, hogy népszerű legyek a brüsszeli elit körében, hanem hogy a magyarok érdekét képviselje Brüsszelben.

Hozzátette, Ha a média, a nagyhatalmak ellened vannak, csak az emberek támogatására támaszkodsz. Hálásak vagyunk a támogatásukért, őket és az ő érdekeiket kell szolgálnunk.

(PS)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató