2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Svédország: 4 "fiatal" az erdőben akasztott fel egy taxist

Négy "tinédzsert" tartóztattak le annak a taxisofőrnek a meggyilkolása miatt, akit március végén holtan találtak egy erdőben Enköping településen - jelentette több helyi médium is.


    
A 15 és 16 év közötti "tinédzsereket" letartóztatták a férfi meggyilkolásának gyanújával Enköpingben.

A férfit a Hjälstaviken természetvédelmi terület egyik erdőterületén találták holtan, miután körülbelül egy hétig keresték.

A szemtanúk szerint a férfi taxival ment a Hjälstaviken egyik parkolójába. A hófödte taxi a parkolóban volt, néhány száz méterre attól a helytől, ahol később a holttestet találták.

Moa Blomqvist ügyész az Aftonbladetnek elmondta, hogy a nyomozás titkosságára hivatkozva nem akar belemenni a történtekbe, de az ügy azért tűnik ki, mert szokatlan, hogy ilyen sok és ilyen fiatal gyanúsítottat vettek őrizetbe.

A négy "fiatal" mellett egy ötödiket bűnpártolással gyanúsítanak. A gyilkosság állítólag március 24. és április 1. között történt, és az előzetes letartóztatási indítvány szerint

a férfit felakasztották.

A "fiatalok" nem állnak közeli kapcsolatban a taxisofőrrel, és tagadják a bűncselekmény vádját.

(Mindenképpen meg kell említeni, hogy a svédországi médiában nem adhatnak információt az elkövetők származásával kapcsolatban.Nem lennénk meglepve, ha megint a migránsokról lenne szó. Sőt...- a szerk.) 

Az egyik svéd lap bejegyzése alatti hozzászólások árulkodók:

- Vajon a vezetéknevük Andersson?
- Ezek elit bevándorlók magasan képzettek. Kérdezzen meg bármelyik szocialistát.
- Halal módszerek

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató