2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Tucker Carlson videóüzenetét többen nézték meg, mint Biden kampány videóját

Tucker Carlson amerikai műsorvezetőnek - a Fox News-tól való távozása után első - videóüzenetét több mint 71 millióan látták a Twitteren - másfélszer annyian, mint ahányszor Joe Biden amerikai elnök bejelentette, hogy második ciklusára pályázik.


Carlson szerda este, 24 órával Biden bejelentése után tette közzé első videóüzenetét, amióta elhagyta a Fox News-t. Eddig 71.9 millióan nézték meg a volt műsorvezető videóját, amelyben az amerikai médiában fontos témák betiltásáról beszél.

Biden szándéknyilatkozata, miszerint indul a következő amerikai elnökválasztáson, eddig csak 42 millió megtekintést ért el.

A Fox News nézettségi mutatói is zuhantak. A Hollywood Reporter szerint a Fox News Tonight című műsor kísérleti epizódja Brian Kilmeade műsorvezetővel kevesebb mint 2,6 millió nézőt vonzott, ami mintegy 21 százalékkal elmaradt a Tucker Carlson Tonight című műsor hétfőn távozott Fox Carlsonnal (3,3 millió megtekintés) átlagától az utolsó nyolc adás során.

A Fox News április 24-én jelentette, hogy a műsorvezető Tucker Carlson elhagyja a csatornát. A Fox News szerint a döntés a műsorvezető és a csatorna közös megegyezése volt. Carlson további terveiről nem számoltak be. A Solovyov.Live orosz projekt csapata munkát ajánlott neki Oroszországban. Carlsont az RT tévécsatorna is megkereste a Twitteren keresztül.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató