2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

A Twitteren folytatja a műsorgyártást Tucker Carlson

Tucker Carlson kedden bejelentette, hogy újraindítja műsorát a Twitteren, amelyet a világ egyetlen megmaradt nagy szabad platformjaként említett.

Tucker Carlson a késő este kiposztolt videójában arról beszélt, hogy a hírek, amiket a médiában látunk lehet, hogy részben igazak, ezért átmennek a tényellenőrzésen, de olyan részletek maradnak ki belőlük, amik miatt az ember nem ismerheti meg a teljes igazságot. Ezen szeretne változtatni a népszerű műsorvezető. 

Szándékosan titkolják el a tényeket

– mondta el a hírekkel kapcsolatban Tucker Carlson.

Ha azt mondom nektek, hogy egy férfit igazságtalanul tartóztattak le fegyveres rablás miatt, akkor nem hazudok feltétlenül. Lehet, hogy csőbe húzták. Mivel még nem volt tárgyalás, ezért nyugodtan mondhatják ezt. De ha nem említem meg, hogy ugyanez az ember, ugyanezért a bűncselekményért már hat alkalommal el lett ítélve, akkor vajon tényleg tájékoztatlak téged a valóságról?  

– teszi fel a kérdést a műsorvezető.

Szerinte a média a hét minden napján éppen ezt csinálja, ezért bejelentette, hogy a Twitteren folytatja az igazságért való harcot. Tucker Carlson elmondta, hogy a Twitter az utolsó olyan platform, amelyen még ki lehet mondani az igazságot, ezért esett erre a választása. 

A rövid videóban saját kirúgásáról is említést tesz, elmondja, hogy egy ilyen hazug környezetben dolgozni nem könnyű, mert mindenki tudja, hogy mit nem mondhat el, és ha valaki megszegi ezt több alkalommal, akkor bizony gyorsan eltávolítják a képernyőről.

Twitter

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató