2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Magas sarkú cipővel verte főnökét egy kaposvári árufeltöltő

Magas sarkú cipővel támadt főnökére egy árufeltöltőként dolgozó kaposvári nő, miután szóvá tették neki, hogy öt percet késett a munkahelyéről. A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a nőt – írja a Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye.

A vád szerint a negyvenes éveiben járó nő 2023 áprilisában egy Kaposvár belvárosában található áruházban dolgozott. Egyik reggel öt perc késéssel jelent meg a munkahelyén, és az üzletvezető-helyettes ezt szóvá tette. Ezután vita alakult ki, mivel a nő azt állította, hogy korábban egy órával többet dolgozott, míg főnöke szerint három órával kevesebbet.

Ettől a nő teljesen elvesztette az önuralmát, a polcról magához vett egy magas sarkú cipőt, amivel legalább hétszer megütötte a főnökét a fején, aki végül a földre esett. A további ütésektől csak az mentette meg, hogy egy másik munkatársuk elválasztotta tőle a dühöngő árufeltöltőt. Az üzletvezető-helyettes nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett, és nyílt seb keletkezett a fejbőrén.



A Kaposvári Járásbíróság a 2023. május 31-én megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, és vele szemben halmazati büntetésül 140 óra közérdekű munkát szabott ki. A kihirdetett ítéletet az ügyészség és a védelem is tudomásul vette, így az nyomban jogerőre emelkedett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató