2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Két nő rabolt egy újbudai boltból (videó)

Két nő ment be az egyik XI. kerületi boltba, ahonnan alkoholt, élelmiszert és kozmetikai eszközöket akartak lopni. A kijáratnál a biztonsági őr meg akarta állítani őket, a nők azonban ellenálltak, az egyikük meg is rúgta az őrt.

A 18 éves nő és a társa május 20-án mentek be a boltba. Fogtak egy bevásárlókosarat, majd a sorok között sétálva élelmiszereket, alkoholt és kozmetikai termékeket tettek a nőnél lévő táskába.

Ezek után a kasszasort megkerülve akartak kimenni az épületből, de a biztonsági őr eléjük állt, hogy feltartóztassa őket – írja az Origo.hu.nA két nő nem engedelmeskedett, megpróbáltak elmenni az őr mellett, aki ezért ráfogott a táskára, amiben a lopott termékek voltak. A nő erre a táskát nem engedte el, hanem erősen maga felé húzta. A társa is segített neki, ő is húzta a táskát. A 18 éves nő végül megrúgta a biztonsági őrt, aki emiatt elengedte a táskát.

A nő és a társa ezek után elmenekült. Az ügyészség rablás miatt emelt vádat a 18 éves nő ellen, aki beismerő vallomást tett. A bíróság 2 év börtönbüntetésre ítélte, aminek a végrehajtását 5 évre felfüggesztette. A társa szökésben van, ellene elfogatóparancs van érvényben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató