2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Tucker Carlson: Egy átlag amerikai már rács mögött lenne azért, amit Hunter Biden elkövetett

Egy átlagos amerikait börtönbe zárnának adóelkerülés vagy a szövetségi fegyverviselési szabályok megsértése miatt – mondta Tucker Carlson a Twitteren közzétett legújabb videójában.

Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter Biden alkut kötött a hatóságokkal, hogy elkerülje a bírósági vádemelést az akár 12 év börtönnel büntethető cselekmények ügyében. Az egyezség értelmében vétkesnek mondja magát összesen több mint 200 ezer dollár jövedelemadó-fizetés elmulasztásában 2017-ben és 2018-ban, a tiltott fegyverbirtoklás ügyében pedig úgynevezett megelőző eljárás indul ellene – írja a PstiSrácok.hu.

Tucker Carlson szerint a vádalku „nyilvánvaló” tanulsága a következő: „A hatalmasok gyermekei számára nincsenek büntetések, csak előnyök vannak”, az igazságszolgáltatásnak pedig két szintje van.

Ők hercegek, azt csinálnak, amit akarnak. Te nem vagy az, ezért nem teheted, úgyhogy eszedbe se jusson adócsalás vagy a szövetségi fegyvertörvények megsértése, hacsak nem akarod a jövő évi apák napját a látogatószoba üvegén keresztül ünnepelni. A szabályok mindenképpen vonatkoznak rád, beleértve azokat a szabályokat is, amelyekről még nem is tudod, hogy léteznek – mondta a jobboldali véleményvezér egy baljósabb tanulságot is levont a történtekből.

Amit Hunter Biden életén és a most harmadik évébe lépő Biden-kormányzaton keresztül látunk, az az erény teljes visszájára fordítása − mondta.

Amit egykor csodálatra méltónak tartottak, azt ma már ostobának, ha nem rasszistának gúnyolják − ide tartozik a teljesítmény, az intelligencia, az őszinteség, az önuralom, az alázat. Ezek a régi Amerika jellemzői; ezek a tegnap erényei voltak, eltűntek. Helyettük jött mindaz, amit egykor megvetendőnek és visszataszítónak tartottunk. Most azt mondják, hogy ezt imádjuk” − fejtette ki Tucker Carlson.

Példaként Karine Jean-Pierre fehér házi szóvivői kinevezését hozta fel, aki szerinte nem csupán  alkalmatlan, de maga sem érti, hogyan került erre a posztra. Carlson szerint „a legnagyobb csoda, hogy Hunter Biden valahogy megúszta a FARA [Foreign Agent Registration Act, külföldi ügynökök regisztrációjáról szóló törvény] [szerinti] vádat”, szerinte ugyanis az ifjabbik Biden „külföldi ügynök volt”, de „soha nem regisztráltatta magát”.

Eladta az apjához és más törvényhozókhoz való kapcsolatát a kínaiaknak, az ukránoknak és a világ más országainak. Erről nincs vita. Az FBI évek óta tudott erről. Évek óta náluk van Hunter Biden laptopja, de máig nem emeltek vádat ellene. Soha  nem is fognak. Miért? Nos, tudják a választ: Hunter Bidennek jó génjei vannak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató