2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon23°11°

A ripacs Noár nekirontott a magyar miniszterelnöknek (videó)

Molnár Áron szerint Vlagyimir Putyin egy gyáva, lúzer, rohadék, háborús bűnös és tömeggyilkos.

„Viktor... Orbán Viktor... Te... Hát ez annyira kínos” – kezdte meg legújabb videóját Molnár Áron. „Hát olvasom itt a Bild című német lapnak micsoda irdatlan cinkes interjút adtál.” A színész a miniszterelnök szemére vetette, hogy arra a kérdésre, hogy Putyin háborús bűnös-e, azt válaszolta, hogy nem, nem az, ám a miniszterelnök rögtön hozzátette, azért nem beszél háborús bűnösökről, mert „most háború van, háborús bűnökről a háború után beszélhetünk” – írja összeállításában a Mandiner.

„Na, gondolom mivel az Origo-t olvasod, vagy az M1-es híradót nézed, elkerülhette a figyelmedet, hogy a következő háborús bűntettekre van alapos gyanú és bizonyíték, amelyeket orosz katonák követtek el: települések válogatás nélküli bombázása; erőszakos kitelepítések; gyerekáldozatokkal járó deportálások; tiltott lőszerek, pl. kazettás bombák használata; humanitárius folyosókon keresztül menekülni próbáló polgári lakosság elleni támadások; hadifoglyok és civilek kivégzése; szexuális erőszak; az emberek lakóhelyük elhagyására kényszerítése; fogoly kínzás; fosztogatás” – sorolta a vélelmezett háborús bűnöket, majd felhozta Bucsa példáját a színész, amelynek kapcsán kérdőre vonta Orbán Viktort:

„Te voltál ott egyébként? Bucsában? Nem? Hogyhogy nem?”

 

Megkérdezte a miniszterelnököt, hogy fél-e szembenézni a valósággal, majd „kerekperec fogalmazva” leszögezte: „Putyin egy gyáva, lúzer, rohadék, háborús bűnös és tömeggyilkos.” – szemlézi a Mandiner a ripacsot, aki politikai tényezőnek gondolja magát.

Az alábbi videón Molnár osztja az észt:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató