2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

A hazai balliberális erők gender tananyagot vezetnének be az iskolákba

„Az ellenzéki politikusoktól eddig sem állt távolt az LMBTQ-kultúra támogatása” – hívta fel a figyelmet felszólalásában Rétvári Bence.

Hazafias tanterv helyett, gender tananyagot vezetne be az iskolákban az ellenzék – idézte Rétvári Bence parlamenti felszólalását a Hír TV. A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára hangsúlyozta: ezzel szemben a magyar kormány egy olyan új törvényt vezet be, amely a diákok fejlődését, a pedagógusok erkölcsi és anyagi megbecsülését is szolgálja majd.

„De az ellenzéki politikusoktól eddig sem állt távolt az LMBTQ-kultúra támogatása” – emlékeztetett Rétvári. LMBTQ-érzékenyítés is helyet kapott az ellenzéki javaslatcsomagban. A miniszterhelyettes rámutatott, hogy gender tananyag és LMBTQ-érzékenyítő program is megtalálható abban a mintegy 100 pontos javaslatban, amit a pedagóguséletpálya-törvény kapcsán a baloldali politikusok nyújtottak be.

A Hír TV összeállításában felidézte, hogy Gyurcsány Ferenc 2014-ben egy zártkörű beszélgetésen árulta el: a DK törvénybe foglalná az azonos neműek házasságának engedélyezését. Felesége, Dobrev Klára pedig az érvénytelen voksolásra buzdított a gyermekvédelmi népszavazáskor.

Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője Brüsszelben uszított saját hazája és a gyermekvédelmi törvény ellen, Karácsony Gergely pedig közösségi oldalán „büszkélkedett” azzal, hogy kihelyezte a városháza bejárata fölé a szivárványos zászlót.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató