2024. május 08. - Mihály
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

Végre! – Lakatos Márk is lefóliázta magát

A divattervező és LMBTQ-propagandista arról beszélt, hogy törvénytisztelő emberként előre lefóliázza magát, mivel a könyvében megjelenő tartalom cenzúrát fog igényelni.

Lakatos Márk divattervező és influenszer egy humorosnak szánt bejegyzéssel reklámozza Instagramon októberben megjelenő könyvét.

A stylist fejére egy átlátszó fóliát téve arról beszél, hogy törvénytisztelő emberként előre lefóliázza magát, mivel a könyvében megjelenő tartalom cenzúrát fog igényelni. Lakatos Márk ezzel arra az utóbbi napokban erősen feltupírozot, hisztériát keltő hírre akart utalni, hogy "a Libri lefóliázva árulja az LMBTQ tartalmú könyveket".

Ám a hivatásos rettegőknek a kormány részéről Orbán Balázs gyorsan megadta a kegyelemdöfést. Az egyik fóliázós hírre – miután Hadházy Ákos egy bejegyzésében azt állította, hogy gyermekvédelmi okokból fóliáztak le egy Harry Potter kötetet – Orbán Balázs azt írta:

„A napnál is világosabban látszik (még az általa feltöltött képből is), hogy nagy értékű, külföldi könyvről van szó, amit a piaci szokásoknak megfelelően mindig így védenek a sérüléstől” – tett pontot az értelmetlen hírverésre a fideszes politikus.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató