2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

A svéd hazafiak is harcolnak a szivárványos padok ellen

 A svédországi Nest 5 nevű mozgalom aktivistái "Vigyázat Pedofilia" feliratú fémtáblákat helyeztek el az LMBTQP propaganda színeire festett padokon.

Mint ismert, Budapesten is hasonló harc alakult ki, mivel Ferencvárosban Baranyi Krisztina polgármester és az Amnesty International aktivistái egy szivárványszínű padot helyezett ki. A ferencvárosi szurkolók korrigálták azonnal, aztán ismét szivárványszínek csúfították. Másodszorra is zöld-fehér lett a pad, majd barna. Úgy néz ki a dolog, hogy ezzel véget ért a sztori.

Térjünk vissza Svédországra!

Miután kiderült, hogy valaki (az önkormányzat?) a Pride mozgalom színeire festett padokat helyezett el Ludvika település különböző pontjain - többek között egy játszótér mellett - az Ellenállási Mozgalom aktivistái akcióba léptek. Csavarok és ragasztó segítségével speciálisan gyártott fémtáblákat helyeztek el a padokon, amelyek a pedofilokra figyelmeztették az embereket, és arra szólították fel őket, hogy vegyenek figyelembe bizonyos tényeket...

Hasonló, felcsavarozott fémtáblákat tartalmazó akciókat már korábban is végrehajtott az Ellenállási Mozgalom Norvégiában; Svédországban azonban valószínűleg ez az első (de nem az utolsó) alkalom, hogy ezt a módszert alkalmazták.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató