2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Nem Kocsis Máté, hanem a fal adja a másikat Antifa Bandinak

Kocsis Máté Facebook bejgyzésében reagált Jámbor András hisztériájára, miszerint őt levélben megfenyegették. A Fideszes politikus csattanó választ küldött a Szikra Mozgalom vezérének.
 
Az erőszak erőszakot szül – válasz Jámbor András mai provokációjára

András! Rossz dolog, hogy megfenyegettek, sok politikus ismeri az érzést, átéltünk már ilyesmit. Továbbmegyek: ami veled történt, bűncselekmény, és elvárjuk a hatóságoktól, hogy derítsék fel az elkövetők kilétét. A fenyegetés, az erőszak nem lehet a közéleti viták része, eszköze.

És itt álljunk is meg egy pillanatra!

András! Valójában min csodálkozol?

A te hazai és külföldi elvtársaid, radikális szélsőbaloldaliak magyar embereket vertek félholtra Budapest utcáin. Igen, te importáltad hosszú idő után a magyar politikába az erőszakot.

Meg a bolsevik-kommunista meggyőződésed. Az osztrák sajtó már azt is feltárta, hol volt Ausztriában a fészke annak a radikális antifa csoportnak, melynek mozgalmad tagjai is aktív résztvevői voltak. A tavaszi szélsőbaloldali vérengzések után azt is tudta minden józanul gondolkodó ember, hogy ebből baj lesz. Ugyanis az erőszak erőszakot szül.

Aki az erőszak eszközéhez nyúl, az maga is könnyen az áldozatává válik. Sokan megmondták előre, így is lett, és ez rossz irány.

A teljesség igénye nélkül: ti voltatok azok, akik erőszakkal eltorlaszoltatok vállalkozásokat, erőszakkal közhivatalokat foglaltok el (munkaidőben), a te barátaid fenyegették lámpavasra akasztással a jobboldali embereket, és fantáziáltak arról, hogy vérnek kellene folynia Budapest utcáin. Akkor hallgattál és csak vigyorogtál. Tetszett neked. Most pedig megszeppentél, mert valaki veled csinálja, téged fenyegetnek.

Elárulom neked, mindkét eset bűn. Igen, te nem csak áldozata vagy az erőszaknak, hanem elkövetője is. És importőre. Mégis min csodálkozol?

És akkor röviden a pedofil ügyről.

András! A Szikra Mozgalom egyik tagjának a lakásán 70 000 (!) gyomorforgató pedofil képet és videót találtak. Két-három éves gyerekekről is. Sőt, kiderült, hogy a felvételek jelentős részét a közvetlen munkatársad lakásán forgatták. Igen, arról a munkatársadról van szó, akivel több tucat fotón szerepeltek együtt, és akit nemrég még egy parlamenti ülésre is behoztál, beültetted a páholyba, és nagy hangon követelted, hogy kérjek tőle bocsánatot, amiért állításod szerint ártatlanul meghurcolták.

Most pedofília-ügyben lebuktak, igen, a te Szikra Mozgalmad aktivistái, és te megint csak annyit tudsz mondani, hogy “lakájmédia”, “Fidesz”, “Kocsis Máté”, és neked persze semmi közöd az egészhez.

Ehelyett elárulom, mit kellett volna mondanod: a pedofil bűncselekményekre nincs mentség, a mozgalmad nem tűri el a soraiban a pedofilokat, ki fogjátok vizsgálni az ügyet, a következmények nem maradhatnak el, és a legkeményebb büntetést követelitek.
De te nem ezt mondod, hanem mentegetsz egy pedofilt, és azokat az újságírókat sértegeted, akik írtak a botrányról. Meg “fideszezel”.

Következmény pedig megint nincs. Még egy undorító pedofil ügyben sincs. Inkább támadtok, csúsztattok, vádaskodtok, sértegettek. Ti, kommunisták, tényleg nem szégyellitek magatokat?

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató