2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Lebukott a "magyar Zelenszkij" – a bel-budai luxusból szakérti a mélyszegénységet

A NER- ellenállás pózába meredt magyar Zelenszkij, azaz Nagy Ervin színész "extravagán oázisnak" titulált bel-budai lakásából szeretné láttatni a mélymagyar valóságot.

Ahogy az a Femina cikkéből kiderült, egy ismert színészpár, Borbély Alexandra és Nagy Ervin otthona is bekerült a 2023 legszebb magyar lakásai top öt közé.

„Eklektikus kőház és New Yorkot idéző kis lakás is bekerült az év legszebb otthonainak válogatásába, amelyekről négy szakember döntött, és egyben jelölt az EDIDA Év magánlakása kategória díjára. A kiválasztásnál a zsűri a bátor eklektikát kereste, és olyan lakásokat választott, amelyben az egyéni ízlés fontosabb, mint a trendek és irányzatok követése” – olvasható a cikkben.

Mint ismert, a közelmúltban Nagy Ervin Rákay Philippel keveredett több felvonásos szócsatába, ahol többek között a színész az alábbi ajánlást tette a jobboldali médiaszakértőnek:

„Meg kéne nézni Ózdot is az aranymercivel” – fogalmazott egyik írásában Nagy Ervin, majd hozzátette: „Szerintem ez hiányzik neki, mert akkor lehet, felfogná, milyen pofátlanság, hogy aranymerciből, lehúzott ablakkal kisercintek a 200 ezer forintot kereső tanárokra”.

A Nagy Ervin és Borbély Alexandra közös otthonáról készült fotókat ide kattintva tekinthetik meg!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató